Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,31 | 4.590 | 97 | 47,10 | 48,20 | -0,42% |
Kada će f. izvješće.Pozdrav.
Bolje što kasnije .
AP STON 57,239 BLT 12 MAURA PANTAI/CHINA 15-20/2.2013 USD 6,000 DAILY + $60000 BB
polako kolega . ovo +60000 bb , to bi trebala biti nagrada za dolazak unutar 5 dana.ako je tako, onda je ovo lijepa vozarina .
[/quote]
Kolega, vozarina je objavljena gore, a bb i naznačeno vrijeme nemaju veze sa vozarinom. Ne mislim da nešto posebno znam o brodarstvu, još manje o tržištu kapitala, ali začuđuje volja pojedinaca na ovako neargumentirano, neprimjereno i nepotrebno polemiziranje. Vozarine su očajne i od te činjenice ne može se pobjeći, baš kao što je činjenica i podcjenjenost određenih dionica, pa i onih zdravih brodara.
quote:
“Kolega, vozarina je objavljena gore, a bb i naznačeno vrijeme nemaju veze sa vozarinom. Ne mislim da nešto posebno znam o brodarstvu, još manje o tržištu kapitala, ali začuđuje volja pojedinaca na ovako neargumentirano, neprimjereno i nepotrebno polemiziranje. Vozarine su očajne i od te činjenice ne može se pobjeći, baš kao što je činjenica i podcjenjenost određenih dionica, pa i onih zdravih brodara.”
ok.onda kolega molim te svima argumentirano, primjereno i potrebno , objasni što znači ovih +60000 bb. ja ti na tome prvi zahvaljujem .
pnmx + 116
da li atpl novu zgradu u cjelokupnom iznosu financira kreditom ili?.,
Ima hipoteku od 20 mil € od PBZ – znači da je..
Međutim u zadnjem izvješću dugoroč potraživanja nisu prelazila 10 mil € znači dug bi treba biti manji od 10 mil € prema PBZ-u.
@ spalato
Ako imaš dionice, zbog svog straha si ih već trebao prodati. Ako ih nemaš, nemaš se čega bojati za atpl. U svakom slučaju imaš načina da se oslobodiš svojeg bojanja za atpl.
vani opet fini rast [emo_palacg]
http://finance.yahoo.com/quotes/NMM,NM,SB,PRGN,SBLK,SHIP,BALT,FREE,DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK?