ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 19:34
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,31
4.590
97
47,10
48,20
-0,42%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Kada će f. izvješće.Pozdrav.

Bolje što kasnije .

AP STON 57,239 BLT 12 MAURA PANTAI/CHINA 15-20/2.2013 USD 6,000 DAILY + $60000 BB

polako kolega . ovo +60000 bb , to bi trebala biti nagrada za dolazak unutar 5 dana.ako je tako, onda je ovo lijepa vozarina .
[/quote]

Kolega, vozarina je objavljena gore, a bb i naznačeno vrijeme nemaju veze sa vozarinom. Ne mislim da nešto posebno znam o brodarstvu, još manje o tržištu kapitala, ali začuđuje volja pojedinaca na ovako neargumentirano, neprimjereno i nepotrebno polemiziranje. Vozarine su očajne i od te činjenice ne može se pobjeći, baš kao što je činjenica i podcjenjenost određenih dionica, pa i onih zdravih brodara.

quote:
“Kolega, vozarina je objavljena gore, a bb i naznačeno vrijeme nemaju veze sa vozarinom. Ne mislim da nešto posebno znam o brodarstvu, još manje o tržištu kapitala, ali začuđuje volja pojedinaca na ovako neargumentirano, neprimjereno i nepotrebno polemiziranje. Vozarine su očajne i od te činjenice ne može se pobjeći, baš kao što je činjenica i podcjenjenost određenih dionica, pa i onih zdravih brodara.”

ok.onda kolega molim te svima argumentirano, primjereno i potrebno , objasni što znači ovih +60000 bb. ja ti na tome prvi zahvaljujem .

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

pnmx + 116

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

@ falco

BB

http://virtualshipbroker.blogspot.com/2009/11/what-is-ballast-bonus.html

@ falco

BB

http://virtualshipbroker.blogspot.com/2009/11/what-is-ballast-bonus.html

hvala!

da li atpl novu zgradu u cjelokupnom iznosu financira kreditom ili?.,

da li atpl novu zgradu u cjelokupnom iznosu financira kreditom ili?.,

Ima hipoteku od 20 mil € od PBZ – znači da je..
Međutim u zadnjem izvješću dugoroč potraživanja nisu prelazila 10 mil € znači dug bi treba biti manji od 10 mil € prema PBZ-u.

iskreno bojim se za atpl

@ spalato
Ako imaš dionice, zbog svog straha si ih već trebao prodati. Ako ih nemaš, nemaš se čega bojati za atpl. U svakom slučaju imaš načina da se oslobodiš svojeg bojanja za atpl.

vani opet fini rast [emo_palacg]
http://finance.yahoo.com/quotes/NMM,NM,SB,PRGN,SBLK,SHIP,BALT,FREE,DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK?

idući tjedan će bit bolje...

Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $7130 (DOWN 41)
BPI Average of the T/C routes $6226 (UP 263)
BSI Average of the T/C routes $6938 (DOWN 48)
BHSI Average of the T/C routes $6177 (DOWN 46)

New Report

Close