Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
Da li će Atlanska jurniti po kupovini.
Pinokio, svake godine vozarine rastu poslije lunarne nove godine, a ovako će samo još više. E sad druga je stvar što cijene brodara i u svijetu i u Hrvatskoj znaju u to vrijeme krenuti i obratnim smjerom, kao recimo baš prošle godine od sredine veljače do početka svibnja.
Neće AP nigdje, nakon izvještaja može jedino na 200. 250 kuna je za nju ko za Blanku Vlašić nedostižnih 210cm. Takva je situacija za ovu godinu možda i iduću. Nema kupnje, ovo je ping pong da se pokuša malo animirati tržište ali odgovora nema. Sa druge strane muk. Eto gospodo kako se TK uništilo, novac je sigurniji u bankama uz male ali sigurne kamate. Veli mi frend koji je prije bio zaluđen dionicama da ni u snu više na burzu a što je još napričao to nije za papir.[emo_palacd]
Kormilar@ vratit ce se tvoj frend i ostali na tk kad bude dovoljno skupo..
Kako god bilo, lošije ne može. Samo treba strpljenja i polako kupovati na ovim razinama.
niste li vi kolega jučer napisali kako ste neki dan prodali dionice baš na ovim razinama cijene…..
@ hugh
Jesam, one koje sam kupio na nižoj razini. Ali imam dionica za prodati i na višim razinama. Imam i dovoljno likvidnosti za izvanredne slučajeve. Svaki dan imam aktivne bid i ask naloge. Nadam se da Vam je ogovor zadovoljavajući. Tako je kako je.
@Kormilar
da se u tom frendu ne skriva osobno promišljanje?
ako mislite da ovdje nema kruha, čemu pisanje na ovom topicu, također vidim da ste dosta aktivni i na JDPL skupa sa Techmanom, tamo oočito pušu neki drugi vjetrovi, a terget od 100 kn koji imate možda i dočakate jedne godine
A gledajte nikad nije skupo ako donosi profit i zaradu,makar plaćao i 1000 kuna, ali trenutno možda ne vrijedi ni ovih 240 kuna,vidjet ćemo izvješće.
Poznati hotel svoja vrata otvorio je 29. siječnja 1897.
116 godina hotela Imperial
http://www.dulist.hr/clanak/27151/116-godina-hotela-imperial
Ovo je puno važnije:
Baltic Dry-indeksen faller 1,5 prosent til 767 poeng onsdag. Capesize-ratene går tilbake 1,6 prosent.
Capesize 7.499 dollar (- 1,6 prosent)
Panamax 5.462 dollar (- 1,3 prosent)
Handysize 6.889 dollar (- 1,3 prosent)
Supramax: 7.194 dollar (- 1,1 prosent)
Nekako s najoptimističnijom prognozom Atlantska bi mogla završiti 2012. s minusom od 60 milijuna kuna. No, i FI 1Q2013 bit će nevesel.
Ovo je puno važnije:
Baltic Dry-indeksen faller 1,5 prosent til 767 poeng onsdag. Capesize-ratene går tilbake 1,6 prosent.
Capesize 7.499 dollar (- 1,6 prosent)
Panamax 5.462 dollar (- 1,3 prosent)
Handysize 6.889 dollar (- 1,3 prosent)
Supramax: 7.194 dollar (- 1,1 prosent)
Nekako s najoptimističnijom prognozom Atlantska bi mogla završiti 2012. s minusom od 60 milijuna kuna. No, i FI 1Q2013 bit će nevesel.
neka padne .očekivano.sad da li će biti točno ta cifra ostaje vidjeti kad izađe na vidjelo. i to je to. finito.
a onda polako prema up i samo up ….