ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 00:40
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

BDI 751 (+8)

kolega to je od jučer

Capesize 6.213 dollar (+ 1,5 prosent)
Panamax 6.123 dollar (+ 2,4 prosent)
Handysize 6.667 dollar (+ 1,2 prosent)
Supramax: 7.791 dollar (+ 0,2 prosent)

pa dobro nije puno fulo,danas je +9

idući tjedan će bit bolje...

Klikom na 1Y vidi se kuda bi krivulja mogla ići.
http://www.bloomberg.com/quote/BDIY:IND/chart
Također se vidi da je od početka godine narasao 7,44 posto. Dobar početak godine.

pumpa se ovaj balon usprkos katastrofalno niskim vozarinama, bit će ovdje opet ošišanih ovaca

sve što pišem moje je mišljenje i ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica...

pumpa se ovaj balon usprkos katastrofalno niskim vozarinama, bit će ovdje opet ošišanih ovaca

Do kada misliš da će vozarine biti katastrofalne, i kolika će cijena biti Atlanske plovidbe početkom 2014 godine.

Strašno koliko je napumpan ovaj balon.[emo_plazi] Osim ovih špekulanata od par stotina dionica ovdje nema ozbiljne prodaje do 1000 kuna i više od tog. Nadalje i ti sitni špekulanti ne igraju nikakvu ulogu u cijeni dionice. Što mislite da su onima sa ulazima od 400-600 kuna targeti na 500-700. Malo morgen. Mislim da je ovom cijeđenju na štetu brodara u svijetu blizu kraj. Riješenje se našlo jer u tom lancu nisu samo brodari u opasnosti.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Kormilar @ jel tebi dobro …[emo_beztona] 35 kn 2003 god ,,,3500kn 2007 god…ajde nadji sredinu ?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Kormilar @ jel tebi dobro …[emo_beztona] 35 kn 2003 god ,,,3500kn 2007 god…ajde nadji sredinu ?

Kratak ti je fitilj inverter, pogledaj što voley piše pa će ti ona riječ strašno odjednom promijeniti značenje moje rečenice. Idem u krpe, samo da Prsan opet ne krene u akciju, ja bi njega na doživotnu taman da se igra malo većim petardama. Hrrrrrrr[emo_plazi][emo_novac]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

kolika se cijena atlanske plovidbe očekiva početkom 2014,brzo 2014 dolazi.

kolega inverter na pitanje poviše ako možeš dati odgovor.pozdrav.

New Report

Close