ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 19:35
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Kolege tko kupuje ATPL nitko se ne hvali .

Trebalo bi i ovdje da je neki registar ili fiskalna kasa pa da se ima trenutni uvid. Doduše ima neki CD al je ko bikini, puno toga otkriva ali ono glavno pokriva. Eto blic provjera u prvih deset stanje nepromjenjeno, ako su oni dekintirali možete misliti kako je nama ostalima.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Capesize 6.182 dollar (+ 0,4 prosent)
Panamax 5.677 dollar (+ 5,1 prosent)
Handysize 6.586 dollar (+ 0,1 prosent)
Supramax: 7.751 dollar (+ 0,2 prosent)

idući tjedan će bit bolje...

Kolega ja bi preživio glatko i krenuo u masno trošenje i time potpomogao HR privredu.

Prema ocjeni vaše poruke ima samo 12% sličnih vama. Općenito grčevito držanje i blokiranje toka novca, bilo privatno ili poslovno, dovodi do bijede i siromaštva.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

nitko ne javlja zbog čega ovi tako rastu blesavo? u par dana od 0.06 $ do trenutno 0.47$ nema ni smisla računati %

http://finance.yahoo.com/q?s=FREE

Niste napisali koliko su sinoć pali (preko 20%)

nitko ne javlja zbog čega ovi tako rastu blesavo? u par dana od 0.06 $ do trenutno 0.47$ nema ni smisla računati %

[/quote]

meni ne bi smetalo da ATPL naraste na 1500 kn pa onda padne na 1200 [emo_novac]

@Kormilar,
to ti je poslovna zgrada ATPL.a nick?..Daj , malo više sličica…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

[/quote]

meni ne bi smetalo da ATPL naraste na 1500 kn pa onda padne na 1200 [emo_novac]

[/quote]
Znate i sami da od tog neće biti ništa ,napumpat će je a onda kod objave rezultata naglo srokat dolje ,to se događalo više puta,samo onda su bila druga vremena i svi su očekivali oporavak a sad većina zna da brodarstvo preživljava od zarade 2008 godine (u jednoj godini dvije dividende 50 kuna i na svakih 12 dionica jedna ali te zalihe se u većoj mjeri potrošile)

Kako god bilo, trgovina je zamrla, a to je loše. U takvim situacijama na prodaji nastaje nervoza i eto ti loše situacije.
Nikako na zelenu granu.

Pajdo, i 2010. je bila odlična godina za bulk brodare, samo pojedincima 25000 dolara vozarine za panamaxe nije bilo dovoljno.

@Kormilar
,
to ti je poslovna zgrada ATPL.a nick?..Daj , malo više sličica…

Na slici nove poslovne zgrade nalaze se dvije osobe, ja sam ona prva. A nick je samo izraz moje skromnosti. Bivši avatar je bio samo moja percepcija ove države da nekog ne zavara. Nakon odlaska bivšeg premijera u Remetinec ta se percepcija, recimo, djelomično promijenila, tako da je sadašnji avatar moja percepcija Hrvatske kakva bi trebala biti. Zadovoljna? Okladio sam se da će dionica u vrijeme otvaranja zgrade biti 1000,01 kuna. [emo_namigusa]

A kad je otvaranje

Evo ovdje ima malo više oko zgrade:
http://www.casopis-gradjevinar.hr/20B65FE9-1F32-4D0F-991B-0F153F1E3968/FinalDownload/DownloadId-DB0EE9CB6DD6BC2B342D2132D2DA138B/20B65FE9-1F32-4D0F-991B-0F153F1E3968/assets/Uploads/JCE_64_2012_11_935-944_Gradiliste.pdf
Kad se pogleda o kakvom je projektu rijeć čovjek bi pomislio da s ovih 200 kn vrijednosti dionice veže samo za navedeni projekt a sve ostalo je smeće jer eto ne nosi dobit :)….

New Report

Close