ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
22.540
460
47,70
49,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Cijena od 800 ili 900 če još dugo biti nedostižna.
Objektivno mišljenje kaže da bi sa prvim naznakama oporavka
vrlo brzo stigli na 350 kn
Živi bili pa vidjeli…

CROBEX - SVE CE TO NAROD POZLATITI

Cijena ATPL ovisi o strukturi/ pedigreu/ kupaca-investitora….a Vi koji pratite knjige dioničara, to možete najbolje procijeniti..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

POnedjeljak bi Atpl trebala na 300 kn!
http://finance.yahoo.com/quotes/DAC,DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,NM,Qmar

kralju [emo_palacg] [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh] ma 3000 barem ..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ne budite previše optimistični,sprema se valić to je jasno,no konkretan oporavak brodarskog sektora još je daleko.U ponediljak ko ima muda odma ujutro po asku i što prije uzet 10-15 posto i bježi……….Kako stvari stoje ovakvih će situacija na ATPL biti još,nije vrag da ste zaboravili cijenovne fluktuacije na ovoj dionici kad se tjedno 2-3 puta moglo uzet 10-ak posto na ovoj dionici.Pamet u glavu ovdje se lako postaje dugoročni……..

Može li netko postati prvih 10 vlasnika? Trenutno imam tehničke poteškoće pa ne mogu vidjeti sam. Hvala!

@francesco ,
jasno je..valic nas i zanima ali malo veci od 10-15% ,sad je vrijeme za onaj veci ..40-50 % [emo_cool]
vidis kako erste ljepo daje kupovni i prodajni signal vec godinama [emo_smijeh]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

@inverter,
Erste analitičari mi nikada nisu bili vodilja u trgovanju niti sam proučavao korelaciju kretanja cijene u odnosu na njihove preporuke,a šta se tiče postotaka……..kako sam napisao ovde se lako postane dugoročni……IMHO,pohlepi nije mijesto na burzi,a valića će bit……[emo_smijesak]

@francesco
erste..dosla preporuka prodati..ja se odmah stavio na kupnju ispred njih[emo_plazi] ,a bilo je i obrnuto tamo na troznamenkastoj cjeni

4.1.2013. 17:40
“Konkretno, Uljanik pripada sektoru dugačkog ekonomskog ciklusa, slično kao i naše ulaganje u Atlantsku plovidbu…”http://www.poslovni.hr/hrvatska/u-ovom-trenutku-ulaganje-u-uljanik-je-vrlo-mudra-investicija-226246

@inverter
ok tvoja je taktika suprotno od erste preporuke,al ja ipak preferiran neke druge načine za donosit odlukke,al ko zna možda i radimo iste poteze(ili greške) samo iz različitih razloga……

..njihovo ulaganje u Atlantsku…jesmo mi nešto propustili….?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

slažem se, samo što je po asku trebalo lupati u petak

New Report

Close