Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,15 | 1.839 | 39 | 47,10 | 48,30 | -6,00% |
Zanimljivo da su gosp. analitičari dali preporuku za sell baš na atlanskoj a uljanik iliti tankerska – tu niš ne komentiraju 🙂
A vidim da su ljudi navalili prodavat zbog njihove ekspertize, morat će erste još malo stitsnit doli, samo opasna je to igra mogli bi vranjo i Jesus uletit 🙂
Pazite kolega kako pričate o Erste-u. Pogledajte na linku tko je dobio nagradu pod r.br. 6. Ubuduće uvažavajte njihove analitičare, posebno promišljene i dubokoumne analize vezane za AP a sve u svrhu spašavanja malog dioničara od propasti. [emo_smijeh] BeiHa GRB [emo_smijeh]
Vaš link …
Erste je isto tako dao preporuku kupiti atpl pri cjeni 900 kuna pa je ista doživjela pad od 450kuna ,a što se tiče nagrada i naš bivši guverner je dobio nagradu što je valutnon klauzulom dužnike pretvorio u robove
pa sljedeće izvješće će biti negativno, tu nema niš novo
HAAB je analizirao da ingra vrijedi 35 kad je bila iznad 40, pa su poslije revidirali na 20, a otišla je daleko niže. Siguran sam da se i tada našlo onih koji su išli kontra struje i kupili po 50. Da je barem tako jednostavno.
Kupuje li erste odmah ili će revidirati ciljanu cijenu na niže za par mjeseci kao što su sada revidirali ciljanu cijenu iz lipnja? Evo današnjeg BDI-a.
Capesize rates in free fall!
Capesize $ 7,624 (– 23.9 percent)
Panamax $ 7,100 (- 2.2 percent)
Handysize $ 6,556 (- 0.5 percent)
Supramax: $ 7,822 (- 0.4 percent)
Pazi da ne budes gledao ovu godinu film kako je Grinch ukrao Božić
Capesize rates in free fall!
Capesize $ 7,624 (– 23.9 percent)
Vozarine na najveće Capesize brodove pale unutar jednog jedinog dana za 24%!!! [emo_vrtimise] Da nije netko stavio pogrešno zarez??
Vozarine na najveće Capesize brodove pale unutar jednog jedinog dana za 24%!!! [emo_vrtimise] Da nije netko stavio pogrešno zarez??
Nije greška, a pasti će još barem 1.000 $ vrlo uskoro, a slično će se dogoditi i panamaxima (prema FFA levelsima).
Ma cijena dionice je smiješna, ali svi su izgledi da će biti presmiješna, takve su okolnosti u Lijepoj našoj. Božićno je vrijeme, darivanje je u điru, pa pogledajte što se događa sa Dalekovodom, na kraju će to kupiti Zaba jer na drugi način neće moći namiriti potaživanja, takav scenarij na atpl nije izvjestan. Na atpl će teći med i mlijeko kako bi to slikovito rekao kolega Lopina, samo pitanje je kada?
Idemo malo dva tjedna na snijeg uživati ljudi, maknite se od ekrana, a svim kolegama na forumu želim zdravlje i sreću (Boga mi, trebat će nam) za Božić i u 2013.
Još nešto, nemojte slučajno poći na skijanje u Sloveniju, takvima skidam pozdrav za sva vremena, pogledajte što nam ta slovenska smeća rade.
maknite se od ekrana
To mogu učiniti svi oni koji su prodali…ostali će se znojiti ispred ekrana.
jeste vidili ovo iskrcavanje na 210?
ja sam vidio da se nekom isplatilo kupiti na 210 !