''Still, we do not think that the rate recovery in 2014 will be dramatic as the glut will remain massive. We forecast an average BDI of 910 points for 2012, 811 for 2013 and 951 for 2014.''
ako su točni, onda spavanac sa bulkom sve do 2015.(ipak mislim da su preoprezni )
Jako dobra analiza, za link ukucati u Google: ''Adrift for another 12 months?''
He, he. Zbilja dobra analiza. Dobro da nisu prognozirali BDI na dvije decimale – koliko su precizni…
He, he. Zbilja dobra analiza. Dobro da nisu prognozirali BDI na dvije decimale – koliko su precizni…
Prognozu na dvije decimale ostavi našim analitičarima, oni su u tom dijelu neprikosnoveni stručnjaci [emo_vrtimise]
Inverter, s tobom se ne raspravljam.Ciničan si, arogantan i pun sebe i svoje
veličine.
veličine i dionica AP sa problematičnim ulazom[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
Erste Bank je zakon! [emo_smijeh]
Nisu.
Htio sam dignut kredit kod njih da kupim dionice ATPL.
Samu su rekli, kaj ste Vi normalni.
Htjeli su samo ako na brlog stavim hipoteku.
I onda sam shvatio da sam prema njima čist normalan.
Pa gdje bi živio sa svojom srećicom, na brodu?
[emo_bijesan][emo_plazi]
Razina BDI nema veze sa trenutačnim vozarinama, srećom one su ipak nešto veće. Po mom skromnom mišljenju povećanje domaće potrošnje u Kini bit će ključno za oporavak, a tu svari mogu biti samo bolje.
veličine i dionica AP sa problematičnim ulazom[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
[/quote] miami, uprava ce od vjerojatno od tebe kupovati na puno vecem diskontu ,a ja sam ti svoje prepustio jos daleke 2010 godine kad nam je (a i sebi) uprava podjelila umjesto dividende stotinjak tisuca komada i ispraznila trezor..
Kako će ovo utjecati na cijenu dionice???
Vaš link …
Nakon ovog novog broja ATLANT-a mislim da ću dokupiti još malo.
Ako nije problem da rušitelj sruše na 220kn da malo meznem.
Jer preškrt sam!
Razina BDI nema veze sa trenutačnim vozarinama, srećom one su ipak nešto veće. Po mom skromnom mišljenju povećanje domaće potrošnje u Kini bit će ključno za oporavak, a tu svari mogu biti samo bolje.
Kolega pogodak u sridu.