Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 16.905 | 345 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
Što ti nije jasno?
[/quote]
1. totalno mi je bilo strano da je user po novom case sensitive. vjerojatno je ovo jedini forum.
2. napisao sam podulji post pa sam dobio upozorenje da sadrži zabranjene riječi. brisao sam sve i na kraju ostade početna rečenica.
3. totalno neintuitivno sam došao do gledalice i više ne mogu nikako. koji je path za gledalicu?
1. totalno mi je bilo strano da je user po novom case sensitive. vjerojatno je ovo jedini forum.
2. napisao sam podulji post pa sam dobio upozorenje da sadrži zabranjene riječi. brisao sam sve i na kraju ostade početna rečenica.
3. totalno neintuitivno sam došao do gledalice i više ne mogu nikako. koji je path za gledalicu?
1. Case sensitive je uveden kao mjera sigurnosti vaših profila. Naposljetku, opcija Zapamti me radi tako da je dovoljno jedno unijeti korisničko ime i zaporku i to je to.
2. I prije smo imali filtar nepoželjnih riječi, ali smo mi trebali filtrirati te nepoželjne riječi, a sad to vi trebate činiti. Također, uskoro ćemo osposobiti funkciju da filter pretražuje isključivo po imenicama, ne svim izvedenicama imenice
3. Gledalica je na dnu početne stranice portala kod prikaza grafa označena velikim crvenim gumbom Pregled dnevnog trgovanja
Ako ćete imati dodatnih upita, molim da ih stavljate na temu Obavijest zajednici
Pozdrav
Ovak.
Skoro sve sam prodao osim desetak dionica.
Dostigli smo 900 BDI, ali sada treba biti oprezan jer su se parametri na ZSE i u svijetu promijenili.
Kome nije važno onih 100-200 kn, odnosno moguće dno može i sada kupiti.
Trenutno je puno bolje uložiti u soju jer će njezina cijena ubrzo (a naročito do kraja godine) drastično porasti.
Razlog je mogućnost rata u Perzijskom zaljevu, koji je otkada je netko u zaostatku na izborima očigledan.
Ljudi normalno moraju nešto jesti, a kako većina ljudi ne jede meso cijena soje ode nebu pod oblake.
Tu modu možete vidjeti i kod nas.
Ja nisam takav, a moj micek i vučko bi me živog pojeli.
Makar znam da se netko ćudi kada picek pojede glistu, a onda političari piceka.
Pošto će zbog rata biti blokada onog umjetnog prolaza, cijena onog na brodu će biti veća nego same vozarine.
ATPL ipak 2. mjesec, pa proljeće puno jači izron.
lp[emo_namigusa]
Baltic Dry-indeksen fortsetter opp fredag. Oppturen er på 2,5 prosent til 926 poeng.
•Capesize 11.074 dollar (+ 6,8 prosent)
•Panamax 6.937 dollar (+ 3,3 prosent)
•Handysize 6.536 dollar (+ 0,0 prosent)
•Supramax: 8.110 dollar (- 1,0 prosent)
-to je sve po planu, kako je predviđeno
– vidjeti ćemo da li misle ozbiljno ako preskoči BDI 1.100 do kraja mjeseca
do tada oprez
lp
Atlanska prodala hotel
Ovaj tjedan PBZ je kupila 3.400 komada. Ubacili cca 850.000,- kuna. Pa nije zanemarivo.
Ovaj tjedan PBZ je kupila 3.400 komada. Ubacili cca 850.000,- kuna. Pa nije zanemarivo.
Slažem se nije neka količina ali je kupac indikativan, ipak se okreće. Prognoziram da će BDI još neko vrijeme rasti pa će i dionica lagano up, ništa spektakularno, a sa druge strane financijski rezultat bi ove godine mogao biti poražavajući. Doduše prodaja broda i hotela će malo sve to ublažiti, ali operativna minus bi morao biti značajan. Međutim, na burzi poslovanje nikad nije bilo meritum već razina BDI, pa će tako biti i ubuduće. Osobno me jako interesira stavka ukupnih prihoda na kraju 3Q, ostalo se sve može naštimati ovisno kako kome odgovara.