ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ajd napokon da je počelo prekrcavanje i u ATPL sa finim prometima, a ne 200-300 komada

bas se mislim izac iz viro-r-a i sve ubacit u atpl-r-a jer osjecam da bi mogla gore u kratkom roku bar 50 posto
Mislim da bi to bio pogrešan potez sljedećih mjeseci ili godinu dana, IMHO.
[/quote]

iako imam obje, mislim da će prije atpl na 500 nego VIRO na 1100 u narednim mjesecima ili za godinu, al to ovisi samo o volji banaka,dok još malo prespu iz kredita koje skupljaju u dionice,,, a ne o vrijednosti kompanije tako da je sve to loto,,

BDI varira na rekordno niskim razinama. Prvo je rastao capesize, i sad snažno pada. Sada raste panamax, pa će za par dana vjerojatno i on u crveno. Ne očekujem bolje ni od dionica ATPL.

ovdje se čovjek stvarno može dobro nasmijati

Postanite Eu-robovi

Ovoliki rast prometa je nesto sto veseli.

na kužim novi izgled foruma,,,,
kak se tu listaju stranice jedna po jedna…..ne vidim tu opciju, samo prva i zadnja te 4 ponuđene stranice–

iako imam obje, mislim da će prije atpl na 500 nego VIRO na 1100 u narednim mjesecima ili za godinu
Idealna situacija ako si toliko uvjeren. Odmah prodaj VIRO i s cjelokupnim iznosom kupi ATPL.

Capesize 9.854 dollar (- 5,4 prosent)
Panamax 6.244 dollar (+ 10,1 prosent)
Handysize 6.518 dollar (0,0 prosent)
Supramax: 8.226 dollar (- 0,3 prosent)

nejasan mi je novi forum pa ako ima netko da pomogne, dobrodošao je.

nejasan mi je novi forum pa ako ima netko da pomogne, dobrodošao je.

Što ti nije jasno?

Nije mu jasno zašto ATPL raste.

Dajte pomognite čovjeku.[emo_cool]

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $10371 (UP 517)
BPI Average of the T/C routes $6716 (UP 472)
BSI Average of the T/C routes $8192 (DOWN 34)
BHSI Average of the T/C routes $6535 (UP 17)

Znači li ova krivulja išta za ATPL?

http://www.bloomberg.com/quote/BDIY:IND/chart

[emo_naivan]

New Report

Close