ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 05:25
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
74.725
1,525
47,60
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Šta ovaj s ovom 1000,ništa ne kupuje?samo “promatra” pleše od 255-258

cash je cash,a sve ostalo je sex!

oooopa,nestade ova 1000-ica s bid-a…

cash je cash,a sve ostalo je sex!

Baltic Dry-indeksen stiger videre fredag. Oppturen er på 3,9 prosent til 875 poeng.

Capesize 11.237 dollar (+ 6,8 prosent)
Panamax 4.769 dollar (+ 10,0 prosent)
Handysize 6.535 dollar (- 0,3 prosent)
Supramax: 8.315 dollar (- 0,9 prosent)

Šta kaže, šta kaže?! 😀

Kaže stižem Munchen.

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

Miriše na dobro. Očekujem povlačenje prodaje.

10% panamaxi. ne sjećam se kad je to bilo zadnji put .

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

[emo_novac][emo_novac][emo_novac][emo_euro][emo_funta][emo_kuna][emo_dolar]

Kaže da bi trebao patentirati kemijski model prebačen na ZSE.

molim male zelene smješke s ovima se neugodno osjećam

lp[emo_naivan]

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

Hmm…idući tjedan smo na 3xx kn….neka smo se mi konano odlijepili od dna…[emo_cool]

Bitno je da se dionica vratila u fokus, pa neka i pada ali nek se trguje, dosta je bilo letargije. Nekad su ove količine značile promet od miljun eura.
Btw, tko ima love može kupiti novi panamax u Kineskim brodogradilištima od brodara što su odustali za 25 miljuna dolara, cash and carry

bas se mislim izac iz viro-r-a i sve ubacit u atpl-r-a jer osjecam da bi mogla gore u kratkom roku bar 50 posto

http://www.novi-svjetski-poredak.com/2012/09/26/najbogatiji-svjetski-manipulatori-se-rijesavaju-dionica-ekonomisti-znaju-zasto-mi-ne-znamo/

bas se mislim izac iz viro-r-a i sve ubacit u atpl-r-a jer osjecam da bi mogla gore u kratkom roku bar 50 posto

osobno mi je nepoznato zašto je došlo do ovog skoka cijene, pa sam dio dionica prodao u petak, jer očekujem da će biti prilike za kupnju na nižim razinama. Ova i slideća godina neće pogodovati povečanju cijena transporta, pa s time rastu cijena dionice. No, odnos booka i cijene dionice, na ovim razinama nije slaba za ulaganje. Ovo što ja trenutno radim je samo iskoristiti jače valove / 10-15% / na ovim razinama.

New Report

Close