Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
Šta ovaj s ovom 1000,ništa ne kupuje?samo “promatra” pleše od 255-258
oooopa,nestade ova 1000-ica s bid-a…
Baltic Dry-indeksen stiger videre fredag. Oppturen er på 3,9 prosent til 875 poeng.
Capesize 11.237 dollar (+ 6,8 prosent)
Panamax 4.769 dollar (+ 10,0 prosent)
Handysize 6.535 dollar (- 0,3 prosent)
Supramax: 8.315 dollar (- 0,9 prosent)
Šta kaže, šta kaže?! 😀
Kaže stižem Munchen.
10% panamaxi. ne sjećam se kad je to bilo zadnji put .
[emo_novac][emo_novac][emo_novac][emo_euro][emo_funta][emo_kuna][emo_dolar]
Kaže da bi trebao patentirati kemijski model prebačen na ZSE.
molim male zelene smješke s ovima se neugodno osjećam
lp[emo_naivan]
Hmm…idući tjedan smo na 3xx kn….neka smo se mi konano odlijepili od dna…[emo_cool]
Bitno je da se dionica vratila u fokus, pa neka i pada ali nek se trguje, dosta je bilo letargije. Nekad su ove količine značile promet od miljun eura.
Btw, tko ima love može kupiti novi panamax u Kineskim brodogradilištima od brodara što su odustali za 25 miljuna dolara, cash and carry
bas se mislim izac iz viro-r-a i sve ubacit u atpl-r-a jer osjecam da bi mogla gore u kratkom roku bar 50 posto
bas se mislim izac iz viro-r-a i sve ubacit u atpl-r-a jer osjecam da bi mogla gore u kratkom roku bar 50 posto
osobno mi je nepoznato zašto je došlo do ovog skoka cijene, pa sam dio dionica prodao u petak, jer očekujem da će biti prilike za kupnju na nižim razinama. Ova i slideća godina neće pogodovati povečanju cijena transporta, pa s time rastu cijena dionice. No, odnos booka i cijene dionice, na ovim razinama nije slaba za ulaganje. Ovo što ja trenutno radim je samo iskoristiti jače valove / 10-15% / na ovim razinama.