http://reports.platou.com/FixtureReport/Pages/BulkFixtures.aspx
FFA levels za danas
i pitanje moderatoru: zašto se ovdje mora čekati na odobrenje teksta nekih forumaša koji su na ovom forumu već od 2008. godine , u ovom slučaju Kormilar ?.to pitam iz razloga što kod starog PD-a to nije bio slučaj i moglo se sa guštom čitati komentare.
ovako je sve zakočeno, sporo , nema ni slika , ukratko, ne valja .
Gospodo iz Pd-a , ovakvim načinom rada se gube stranke . osobno razmišljam o odlasku odavde , jer ste napravili veliki korak nazad sa novim PD-om .
@falco, na starom PD-u si komentare prijatelja mogao odma vidjeti u slučaju da si bio logiran, ovdje eto nisam siguran, možda se te prijateljske veze nisu prenijele na NP. Ha ha ha ima i starijih od mene po stažu, broj javljanja mi je po danu negdje 0.78. Ima puno jačih igrača, ja sam sitna riba, od 100-10000 komada. SMJEŠKO, SMJEŠKO, SMJEŠKO.
Kad su rezultati za 3Q, prognoze? Obzirom da je turistička sezona bila super mogli bi hoteli malo pogurati prihodovnu stranu, što mislite? Svaki gubitak ispod 15 miljuna dolara za 2012. g bio bi odličan jer se u doba konjukture 2004/2008 dobro popravila krvna slika firme.
Ali najbolji su mi ovi sa po 4,7 i recimo 13 dionica pa više uzme brokerska na transakciji.
odma je bid skočio,sutra bdi gore ali nema više po ovim ciframa…
..evo iz IE-a sam uspio.
BDI +5,9%
Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $10518 (UP 1404)
BPI Average of the T/C routes $4334 (UP 377)
BSI Average of the T/C routes $8390 (DOWN 74)
BHSI Average of the T/C routes $6552 (DOWN 27)
Na zse od pomorskih kompanija interesantne su mi jdpl, atpl i tnpl, baš ovim redom, držim da su vrlo zanimljive na ovim razinama, ali ima i masu drugih sektora gdje je slična situacija, pa se može reći “gore ne može”. Za strpljive nema rizika pri kupnji, samo je pitanje % profita za app. 18 mjeseci. Totalna je rasprodaja.