ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 23:07
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,31
4.590
97
47,10
48,20
-0,42%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ponovo pitanje vidiocima koji kroz staklenu kuglu spojenu na BDI promatraju i zakljucuju kretanje vozarina na bulk marketu.
Pitanje glasi: “S obzirom na trenutnu vrijednost BDI na koliko bi ATPL sutra ( Ponedjeljak) mogao zakljuciti panamax 3+3?”
Ako staklena kugla nije dovoljna dozvoljavam i bacanje graha te Tarot karte kao laganu dopunu metodi. Do groba zahvalan.

Od nabrojanih metoda koristim samo tarot, a jedino što sam uspio saznati glasi:

sutra je četvrtak

[cool]

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

” Od nabrojanih metoda koristim samo tarot, a jedino što sam uspio saznati glasi: sutra je četvrtak [cool]

Tacno. Napravio sam copy/paste posta od nekidan koji je bio vezan za ponediljak pa me odnilo. Sorry.
[pray] Dva ocenasa i tri zdrave Marije za kaznu.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

kolega Techman mislim nekih 10000$ manje nego prije mjesec dana,grijesim li?

Znat cu sutra. Pozdrav

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

kakve su vaše prognoze za ovu dionicu za 1.-2. mjesec 2008.
bdi pada, da li će index padati i dalje ili će se ustaliti, ili čak i porasti:ne zna:

zašto pad bdija nije utjecao i na ovu dionicu
ili je ipak ovo njen maksimum barem za idućih 6 mjeseci:rolleyes:

kakve su vaše prognoze za ovu dionicu za 1.-2. mjesec 2008. bdi pada, da li će index padati i dalje ili će se ustaliti, ili čak i porasti:ne zna: zašto pad bdija nije utjecao i na ovu dionicu ili je ipak ovo njen maksimum barem za idućih 6 mjeseci:rolleyes:

Metode prognoze su već navedene na prošloj stranici (po izboru sklonosti prema fundamentalnoj ili tehničkoj analizi) :

a) staklena kugla
b) bacanje graha
c) tarot

Ove metode će za 1.Q trebati korigirati za porinuće drugog Kineza 11.01.08.

hrki: ” kakve su vaše prognoze za ovu dionicu za 1.-2. mjesec 2008. bdi pada, da li će index padati i dalje ili će se ustaliti, ili čak i porasti:ne zna: zašto pad bdija nije utjecao i na ovu dionicu ili je ipak ovo njen maksimum barem za idućih 6 mjeseci:rolleyes: ” Metode prognoze su već navedene na prošloj stranici (po izboru sklonosti prema fundamentalnoj ili tehničkoj analizi) : a) staklena kugla b) bacanje graha c) tarot Ove metode će za 1.Q trebati korigirati za porinuće drugog Kineza 11.01.08.

šta je drugi Kinez
drugi brod koji će se koristiti za prevoz robe prema Kini ili
[bye]

Prodan ‘Sveti Vlaho’ indijcima

I noga u guzicu je korak naprijed

Hm, opet plus kod brodara
http://finance….,QMAR,TBSI&d=v1

http://finance.yahoo.com/q/cq?s=DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,NM,QMAR,TBSI&d=v1

kolega Kukumar,znate li za koliko je prodan Sv.Vlaho?

kolega Kukumar,znate li za koliko je prodan Sv.Vlaho?

New Report

Close