Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
hm da, gledao sam pa nije mi to jasno,jer ako je to ovo, onda je bolesno ispada 100 ojra po dionici
4. Zadržana dobit ili preneseni gubitak 004 1.041.183.556
ok, imaju dugoročne obveze, al koliko je to dugoročno? 5g? 10g?
3. Obveze prema bankama i drugim financijskim institucijama 086 1.298.750.092
jer ove kratkoročne samo sa tom zadržanom dobiti mogu plaćati x godina bez beda??
D) KRATKOROČNE OBVEZE (094 do 105) 093 127.636.526
Zaboravljete da živimo u Rvackoj di se cijene dionica kreiraju po principu ko je s kim kavu popio :).
Ne bojte se kad se pojedinci dočepaju zacrtanog broja dionica otići će to brzinski gore pa makar bdi pao ispod 0, jer će se onda po medijima počet pisat o vrijednim nekretninama u vlasništvu atpl…
Ha,ha bili živi pa vidili…
šuti i ne kvari nam posao 🙂
Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $3660 (UP 68)
BPI Average of the T/C routes $3987 (DOWN 201)
BSI Average of the T/C routes $8725 (UP 65)
BHSI Average of the T/C routes $6952 (UP 17)
Već sam napisao kako vidim kretanje dionice. Morate uzeti i ostale parametre kod cijene, a mislim da je malibu opisao koji je trenutno glavni problem.
Ali već pomalo miriše proljeće. Ako baš ne gađate Marijansku brazdu i sada je ulazak dobar.
Dosta će ovisiti i kako Obama misli dobiti izbore (baš onako kako sam pretpostavljao).
Tako ako se zatvore neki prolazi možda izbacivanje balasta započne i ranije.
LP
Već sam napisao kako vidim kretanje dionice. Morate uzeti i ostale parametre kod cijene, a mislim da je malibu opisao koji je trenutno glavni problem.
Ali već pomalo miriše proljeće. Ako baš ne gađate Marijansku brazdu i sada je ulazak dobar.
Dosta će ovisiti i kako Obama misli dobiti izbore (baš onako kako sam pretpostavljao).
Tako ako se zatvore neki prolazi možda izbacivanje balasta započne i ranije.
LP
Kad pogledamo razine gdje su trenutačno indexi S&P 500 i Dow Jones jasno je da su se svi (taj sam) što su potpuno ili djelom ostali na ZSE teško zaj..li., no vjerujem da će porez na imovinu potaknuti i naše TK, jer su do sada nekretnine bile fetiš Hrvata. Kao što kaže Bakić, ima jako podcijenjenih dionica, jednom će i u nas doći proljeće.
koliko mislite da će vrijediti ATPL kad im budu vozarine 15-20 k,, tj. kad im budu donosile dobit? i šta mislite koliko im je ostalo keša na računu od prijašnjih godina kad su poslovali sa popriličnom dobiti, 2006-2007
Manje zanima koliko će nešto vrijediti jednog dana u nekoj daljnjoj budućnosti. Vjerojatno više od sadašnje cijene. Više me zanima kada će vozarine za panamaxe biti na spomenutim razinama. I temeljem kojih silnica koje će sadašnje vozarine utrostručiti.
Što se tiče gotovine na računu, ona se topi iz kvartala u kvartal. Da se ne topi, pretpostavljam da ne bi stavili hotel na prodaju već bi ga zadržali ili čekali bolja vremena…
Odluka FED-a o novom valu kvantitativnog popuštanja za atlantsku donosi slab dolar i sve skuplju naftu.
Vozarine ostaju negativne koliko vidim, ne reagiraju niti na najavu inflacije, a pad dolara će dodatno oslabiti tu jadnu vrijednost vozarina.
Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $3779 (UP 119)
BPI Average of the T/C routes $3833 (DOWN 154)
BSI Average of the T/C routes $8771 (UP 46)
BHSI Average of the T/C routes $6982 (UP 30)
Ako netko ima iole značajniju količinu ATPL, a nema ništa ili skoro ništa JDPL, volio bih čuti njegove razloge za takvu alokaciju pri ovim uvjetima.. hvala!
a neznam, eto pitaj br.4 iz TOP 10 prošli tjedan +227 kom možda on zna nešto više 🙂
a neznam, eto pitaj br.4 iz TOP 10 prošli tjedan +227 kom možda on zna nešto više 🙂
Zna ih sam sebi poklonit, ali ne i dati "žive love" da ih kupi. [proud]
http://www.poslovni.hr/vijesti/uprava-atlantske-plovidbe-dobila-dionice-214978.aspx
još mi bilo čudno da je samo njegova promjena vidljiva,