Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,37 | 2.985 | 63 | 47,20 | 48,20 | 1,06% |
nebi vjerovao kako sam opusten.. cekam kupovne razine.. [tongue]
I ja sam opušten. Već koju godinicu i čini se, kako je krenulo, da ću se opuštati još koju.
Panamaxi danas ispod 5.000 bodova, a treba im oko 20.000 za pokriće i nešto malo dobiti.
sad je samo pitanje:da li će akcija ecb-a pomoći podizanju bdi-a.>po meni mislim da su investitori vani previše potegli prema gore,kao da problemi koji su aktualni su iza nas,ali oni nisu iza nas,već su samo odgođeni tiskanjem novca bez pokrića,to nikako ne može završiti dobro…akcija ecb-a ne jamči rast,ali jamči stagnaciju do nekog mogućeg rješenja….ipak pričekajmo 12.09. da vidimo šta kažu nijemci….ipak smatram da bi kratkoročno vozarine se mogle lagano oporaviti,….
Idi u Ameriku i reći dioničarima, Buffetu i ostalima da nek ne ulažu. Ti valjda bolje znaš od njih.
[/quote]
nije stvar u investitorima,već u likvidnosti sustava,naš sustav je jako nelikvidan,a njihov je hiperlikvidan..ne znaju di će više sa svim tim istiskanim novcima,pa ga guraju svugdje,u zlato,u naftu,u dionice..to će retroaktivno i uništiti svjetsko gospodarstvo,previše novca u opticaju,a najmanje ga završava u realnom sektoru,zato što je prezasićen,a kad višak likvidnosti grune i na brodare,auuu di će tome svemu biti kraj…ludilo bez granica,samo je pitanje vremena kad će se to desiti,to je vani za brodare,a za naše ćemo morati pričekati da glupi ljudi koji vode ovu državu,napokon počmu tiskati taj bezvrijedni i prokleti novac….
BDI 666.. nečista posla
Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $3485 (UP 33)
BPI Average of the T/C routes $4619 (DOWN 139)
BSI Average of the T/C routes $8652 (DOWN 51)
BHSI Average of the T/C routes $6725 (UP 40)
BDI 666.. nečista posla
doša vrag po svoje
Vaš link
Pa nije ni ovaj Relja tako nedostižan. Inverter kaj veliš? [shocked] [shocked] [shocked] I uzmi si malo godišnjeg.
Kormilar@ tresnu to oni na bid prije nego ih knjize…
Normalno kad imaju najvjernije i najodanije suvlasnike. Vako nema straha od preuzimanja sličnih stresova. Da dođe Abramovič mi bi se obranili 100% jer targeti su nam negdje na granici univerzuma ako je uopće ima. [lol] [wink] [lol]
Može li tko objasniti onaj jučerašnji nalog na prodaji od 400 komada?
Nije se predugo zadržao, ali koja mu je bila namjera?
Iskreno, da imam love tako bi ga slatko progutao, pa nek ide sve kvragu.
Ionako sam izgubio gaće na dionicama, a ovo bi bar bilo sa stilom.
U doba kad nitko ne želi dionice, ja mali ulagač smlatim toliki nalog i to na legendarnoj ATPL.
Može li tko objasniti onaj jučerašnji nalog na prodaji od 400 komada?
Nije se predugo zadržao, ali koja mu je bila namjera?
Iskreno, da imam love tako bi ga slatko progutao, pa nek ide sve kvragu.
Ionako sam izgubio gaće na dionicama, a ovo bi bar bilo sa stilom.
U doba kad nitko ne želi dionice, ja mali ulagač smlatim toliki nalog i to na legendarnoj ATPL.
Kolega da nađete siću od 400 Eura na ulici što bi napravili?