Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
samo da se ispričam svim ostalim dioničarima Atlantske plovidbe zbog ovakvog pisanja, koje uopće nije bilo namjereno na dionicu, već na ova dva lika, koji obećavaju brda i doline, a dječje lice vjerojatno misli da idući tjedan kreće bull market. nadam se da će svima vama na duži rok ovo biti dobro isplativa investicija, evo morao sam ovo napisati, i više se ne javljam na ovoj temi.
Lijepi pozdrav!
moram priznat da se slažem s Vama, čak i sam razmišljam na 3 god uzet pauzu i onda lijepo pogledat burzu da vidimo gdje smo – da bull market ha,ha.
Na ovoj dionici treba strpljenje i profit će doći u to ne sumnjam.
samo da se ispričam svim ostalim dioničarima Atlantske plovidbe zbog ovakvog pisanja, koje uopće nije bilo namjereno na dionicu, već na ova dva lika, koji obećavaju brda i doline, a dječje lice vjerojatno misli da idući tjedan kreće bull market. nadam se da će svima vama na duži rok ovo biti dobro isplativa investicija, evo morao sam ovo napisati, i više se ne javljam na ovoj temi.
Lijepi pozdrav!
Dva lika u jednoj osobi. Za početak mu evo jedan link za slatke snove.
Vaš link
Volio bi mu vidjeti facu sad kad krene korekcija. Dobit će ono što je tri godine prizivao a to je ATPL na 200 kuna, a možda i manje. Lijepo sam ti govorio da ne kupuješ, al popustili živci, a što sad? [bye]
ljudi kina posustaje,a u americi je bdp jedva 2%,a kamatne stope su na nultoj točki,o čemu mi ovdje pričamo,jasno je da je rupa jako duboka,a o dnu da i ne govorim..došlo je do zasićenja i tržišta nekretnina i tržišta dionica,sve će sse to urušit i to kao nikada do sada,stvorio se vakum između banaka i realnog,prezaduženog sektora i to guši svjetski bdp dok ga ne uguši totalno,bit će zanimljivo,samo da preživimo ovo,onda smo na konju…..
samo malo pogledajte koliko su oni rasli u posljednjih par dana http://finance.yahoo.com/…ESEA,EXM,GNK,NM,QMAR,TBSI
pa onda usporedite sa atpl….
svima sve jasno….
mogu padati još 20% da dođe na 0 s obzirom na rast atpl-a
ali treba pogledat kolika je likvidnost burzi na kojoj se trže navedene dionice i likvidnost naše zse
[lol]
svako navlači kako mu paše
@Alt kad preživimo ovo, tj. koja, doćemo na magarca 🙂
Imam neki osjećaj da će atpl-r-a ugostit izbjeglice iz ingra-r-a.
Zanimljivo je to kad građevinski sektor podbaci (a definitvno građevina u Hrvatskoj po meni nema neku perspektivu jer treba samo virnut u susjednu nam Deželu i vidjet kako su tamo prošli njihovi građevinarci)
se događa migracija – prošli put se bježalo u atlp, hoće li ponovo?
Lijepi pozdrav!
Dva lika u jednoj osobi. Za početak mu evo jedan link za slatke snove.
Vaš link
Volio bi mu vidjeti facu sad kad krene korekcija. Dobit će ono što je tri godine prizivao a to je ATPL na 200 kuna, a možda i manje. Lijepo sam ti govorio da ne kupuješ, al popustili živci, a što sad? [bye]
[/quote]
Ne bi se ni ja više javljao da sam na tvom mjestu. Nisi kormila vidio u životu! Ovo lijepo plovi po asku!
Imam neki osjećaj da će atpl-r-a ugostit izbjeglice iz ingra-r-a.
Zanimljivo je to kad građevinski sektor podbaci (a definitvno građevina u Hrvatskoj po meni nema neku perspektivu jer treba samo virnut u susjednu nam Deželu i vidjet kako su tamo prošli njihovi građevinarci)
se događa migracija – prošli put se bježalo u atlp, hoće li ponovo?
nije baš logično da se ljudi koji bježe od potopa krcaju na brod, ali neka
nije uvijek sve u logici, vidim da na brodu već ima dobrih ljudi da im pruži ruku spasa [lol]
Kolega banarama je već zauzeo poziciju sad je samo pitanje dok kad će ploviti s nama – do prvih bombastičnih natpisa o Čaćićevim građevinarskim ambicijama.
Kolega banarama je već zauzeo poziciju sad je samo pitanje dok kad će ploviti s nama – do prvih bombastičnih natpisa o Čaćićevim građevinarskim ambicijama.
Možda se već danas iskrcam i nastavim plovidbu na Ingri. Tamo će uskoro lijep odbijanac, dvoznamenkast postotak rasta! Čudno, kako se povijest uvijek iznova ponavlja. Ovi što su prodali Ingru sada ulaze u ATPL, a ja ću opet kontra mase! [cool]