ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 22:48
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

samo da se ispričam svim ostalim dioničarima Atlantske plovidbe zbog ovakvog pisanja, koje uopće nije bilo namjereno na dionicu, već na ova dva lika, koji obećavaju brda i doline, a dječje lice vjerojatno misli da idući tjedan kreće bull market. nadam se da će svima vama na duži rok ovo biti dobro isplativa investicija, evo morao sam ovo napisati, i više se ne javljam na ovoj temi.
Lijepi pozdrav!

moram priznat da se slažem s Vama, čak i sam razmišljam na 3 god uzet pauzu i onda lijepo pogledat burzu da vidimo gdje smo – da bull market ha,ha.
Na ovoj dionici treba strpljenje i profit će doći u to ne sumnjam.

samo da se ispričam svim ostalim dioničarima Atlantske plovidbe zbog ovakvog pisanja, koje uopće nije bilo namjereno na dionicu, već na ova dva lika, koji obećavaju brda i doline, a dječje lice vjerojatno misli da idući tjedan kreće bull market. nadam se da će svima vama na duži rok ovo biti dobro isplativa investicija, evo morao sam ovo napisati, i više se ne javljam na ovoj temi.
Lijepi pozdrav!

Dva lika u jednoj osobi. Za početak mu evo jedan link za slatke snove.
Vaš link
Volio bi mu vidjeti facu sad kad krene korekcija. Dobit će ono što je tri godine prizivao a to je ATPL na 200 kuna, a možda i manje. Lijepo sam ti govorio da ne kupuješ, al popustili živci, a što sad? [bye]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

ljudi kina posustaje,a u americi je bdp jedva 2%,a kamatne stope su na nultoj točki,o čemu mi ovdje pričamo,jasno je da je rupa jako duboka,a o dnu da i ne govorim..došlo je do zasićenja i tržišta nekretnina i tržišta dionica,sve će sse to urušit i to kao nikada do sada,stvorio se vakum između banaka i realnog,prezaduženog sektora i to guši svjetski bdp dok ga ne uguši totalno,bit će zanimljivo,samo da preživimo ovo,onda smo na konju…..

samo malo pogledajte koliko su oni rasli u posljednjih par dana http://finance.yahoo.com/…ESEA,EXM,GNK,NM,QMAR,TBSI

pa onda usporedite sa atpl….

svima sve jasno….

mogu padati još 20% da dođe na 0 s obzirom na rast atpl-a

ali treba pogledat kolika je likvidnost burzi na kojoj se trže navedene dionice i likvidnost naše zse
[lol]

svako navlači kako mu paše

@Alt kad preživimo ovo, tj. koja, doćemo na magarca 🙂

Imam neki osjećaj da će atpl-r-a ugostit izbjeglice iz ingra-r-a.
Zanimljivo je to kad građevinski sektor podbaci (a definitvno građevina u Hrvatskoj po meni nema neku perspektivu jer treba samo virnut u susjednu nam Deželu i vidjet kako su tamo prošli njihovi građevinarci)
se događa migracija – prošli put se bježalo u atlp, hoće li ponovo?

Lijepi pozdrav!

Dva lika u jednoj osobi. Za početak mu evo jedan link za slatke snove.
Vaš link
Volio bi mu vidjeti facu sad kad krene korekcija. Dobit će ono što je tri godine prizivao a to je ATPL na 200 kuna, a možda i manje. Lijepo sam ti govorio da ne kupuješ, al popustili živci, a što sad? [bye]
[/quote]
Ne bi se ni ja više javljao da sam na tvom mjestu. Nisi kormila vidio u životu! Ovo lijepo plovi po asku!

Imam neki osjećaj da će atpl-r-a ugostit izbjeglice iz ingra-r-a.
Zanimljivo je to kad građevinski sektor podbaci (a definitvno građevina u Hrvatskoj po meni nema neku perspektivu jer treba samo virnut u susjednu nam Deželu i vidjet kako su tamo prošli njihovi građevinarci)
se događa migracija – prošli put se bježalo u atlp, hoće li ponovo?

nije baš logično da se ljudi koji bježe od potopa krcaju na brod, ali neka
nije uvijek sve u logici, vidim da na brodu već ima dobrih ljudi da im pruži ruku spasa [lol]

Kolega banarama je već zauzeo poziciju sad je samo pitanje dok kad će ploviti s nama – do prvih bombastičnih natpisa o Čaćićevim građevinarskim ambicijama.

Kolega banarama je već zauzeo poziciju sad je samo pitanje dok kad će ploviti s nama – do prvih bombastičnih natpisa o Čaćićevim građevinarskim ambicijama.

Možda se već danas iskrcam i nastavim plovidbu na Ingri. Tamo će uskoro lijep odbijanac, dvoznamenkast postotak rasta! Čudno, kako se povijest uvijek iznova ponavlja. Ovi što su prodali Ingru sada ulaze u ATPL, a ja ću opet kontra mase! [cool]

Da bit će lijep odbijanac ko na Đakovštini, nikad mi nije bio jasan poriv ljudi da ulažu u firme na rubu stečaja, a’l opet ima ljudi koji igraju ruski rulet – nismo svi isti.
Danas vjerovat da će država spašavat tvrtke je vrlo neozbiljno jer država mora spasit samu sebe.

New Report

Close