Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
Sada na 300 dolaze oni koji žele kapitalizirati kupljeno od 250 do 260! Malo ih je bilo, pa će ih vlakić pregaziti, bez da iskoči iz kolosijeka. Vozač se neće ni osvrnuti za njima! [yawn]
Prije toga će se ogledavati jedno kraće vrijeme!
ako i ne dodirnemo ovih 300 , ja ipak otvorio champagne , a vama svima koji ste u ovoj dionici čestitam !malo po malo rastemo
Pozdrav ekipi optimista…
Samo da malo prokomentiram pa natrag na plažu…
Inače ovakav scenarij dizanja cijene par tjedana pred izvješće,a ako je još uz potporu rasta BDI-a je već viđen par puta i moglo se tu dobro zaraditi pa mislim da tako slijedi i sada…a onda sve ovisi o izvješću i projekcijama za buduće razdoblje…
Osobno sam u ovom padu skupio malo veću količinu na 254-265 za neki srednjeročni trejd te do pred kraj mjeseca ne mislim prodavati…
Realno čim se našao malo veći kupac vidjeli smo da do 300 praktički nekog većeg otpora i nema a za dalje ćemo vidjeti narednih dana…
Uglavnom po meni – strong hold 🙂
kolega, bez ljutnje , pa nama trebaju neki novi klinci, zar ne?
ne moram ja ništa objašnjavati, a vidim kolega da ne znate što bi napisali pa krećete sa nekakvim protupitanjem. kao prvo ja ne pljujem po ovoj dionici, nego me živcira kad neki na forumu pišu da ovo leti iznad npr 1000kn u tren oka. nažalost neki novi klinci na burzi čitaju ovo, i kako nemaju baš nekakvog znanja, čak i na temelju pisanja na forumu odlučuju šta kupovati. ali možda im tako i treba, kad ne žele razmišljati svojom glavom, i da uzmu neku knjigu u ruke i da se educiraju. jer ja znam točno kako ti novi klinci razmišljaju, bogatstvo na burzi preko noći, a na kraju će bti "gaće na štap"
[/quote]
kolega, bez ljutnje , pa nama trebaju neki novi klinci, zar ne?
@vecolinho
pa dajte nam onda vi argumentirajte zašto nije best buy
ne moram ja ništa objašnjavati, a vidim kolega da ne znate što bi napisali pa krećete sa nekakvim protupitanjem. kao prvo ja ne pljujem po ovoj dionici, nego me živcira kad neki na forumu pišu da ovo leti iznad npr 1000kn u tren oka. nažalost neki novi klinci na burzi čitaju ovo, i kako nemaju baš nekakvog znanja, čak i na temelju pisanja na forumu odlučuju šta kupovati. ali možda im tako i treba, kad ne žele razmišljati svojom glavom, i da uzmu neku knjigu u ruke i da se educiraju. jer ja znam točno kako ti novi klinci razmišljaju, bogatstvo na burzi preko noći, a na kraju će bti "gaće na štap"
[/quote]
[/quote]
nisu dionice za svakog npr kako znate da nemože na 1000 gledate u staklenu kuglu ili u šta več….
Imam osječaj da ovdje trguje 2-3 ljudi – :-)….
Misliš da ostalih 9998 samo gleda i čeka?
Prodan Šipan
Molim malu pomoć. Koji je razlog prodaje brodova i kakva su očekivanja poslovodstva glede kratoročnog kretanja vozarina kad prodaju brodove?
PersJesus @ nebitno…trenutno je up trend…na 300kn cemo vidit koliko snage ima …
inverter je u pravu.
Uz moje skromno znanje TA, vidim da upravo na razini 300 kuna ćemo vidjeti prvi ozbiljan otpor koji treba svladati, ali meni se čini da će pravi test za ATPL biti razina od 400 kuna.
Evo u prilogu jedan graf iz kojeg sam izvlačio ove zaključke sa nekim komentarima.
Molim da se ovaj post i graf ne shvati kao nagovor na kupnju ili prodaju ATPL dionica. Ja IMAM dionicu ATPL u svom portfelju i ja prema tome nisam objektivan.