Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 21.266 | 434 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
jos dobrih vijesti na ionako sjajnu situaciju sa cijenama prijevoza
Stavi navodnike jer će još netko iz publike pomisliti da ozbiljno misliš to što pišeš.
BDI raste!
Ovo je tek početak [thumbsup]
hehe, redaju se 1 za pozitivne postove, mogla bi ATPL uskoro preko 300 kn
ovo je meni ljepša slika . i što je dobro za brodare , postaje sve modrije i modrije ……
http://reports.platou.com/FixtureReport/Pages/BulkFixtures.aspx
Hmm kad pogledam graf i vidim onaj špic na 3,5 k kn i više i onda se pitam da li je moguće da se povijest ponovi, kako je onda bilo lijepo bit dioničar atlanske – molim gospodu Kormilara, PerJesususa,Jetra itd. da nam pričaju o tim zlatnim vremenima jer u ovakvim crnim danima moramo se tiješit s pričama iz ljepših vremena.
300 kn ukupnog prometa?
300 kn ukupnog prometa?
[/quote]
Čeka se današnji BDI, pa će biti "opleti po asku"! Rast će, no sikiriki!
ne moram ja ništa objašnjavati, a vidim kolega da ne znate što bi napisali pa krećete sa nekakvim protupitanjem. kao prvo ja ne pljujem po ovoj dionici, nego me živcira kad neki na forumu pišu da ovo leti iznad npr 1000kn u tren oka. nažalost neki novi klinci na burzi čitaju ovo, i kako nemaju baš nekakvog znanja, čak i na temelju pisanja na forumu odlučuju šta kupovati. ali možda im tako i treba, kad ne žele razmišljati svojom glavom, i da uzmu neku knjigu u ruke i da se educiraju. jer ja znam točno kako ti novi klinci razmišljaju, bogatstvo na burzi preko noći, a na kraju će bti "gaće na štap"
BDI + 35 + 3,17%
ne moram ja ništa objašnjavati, a vidim kolega da ne znate što bi napisali pa krećete sa nekakvim protupitanjem. kao prvo ja ne pljujem po ovoj dionici, nego me živcira kad neki na forumu pišu da ovo leti iznad npr 1000kn u tren oka. nažalost neki novi klinci na burzi čitaju ovo, i kako nemaju baš nekakvog znanja, čak i na temelju pisanja na forumu odlučuju šta kupovati. ali možda im tako i treba, kad ne žele razmišljati svojom glavom, i da uzmu neku knjigu u ruke i da se educiraju. jer ja znam točno kako ti novi klinci razmišljaju, bogatstvo na burzi preko noći, a na kraju će bti "gaće na štap"
[/quote]
Lako za klince ima ovdje i starih vukova koji misle špekulirat u ovoj bari a ono na kraju gače o štap…
Moja baba bi govorila ” Strpljen -spašen”’.
BDI + 35 + 3,17%
ovo ti je od jučer