ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 14.11.2024. u 16:28
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
22.540
460
47,70
49,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

+100 tinjak 🙂

Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $6722 (UP 1013)
BPI Average of the T/C routes $8378 (UP 261)
BSI Average of the T/C routes $13423 (UP 155)
BHSI Average of the T/C routes $10348 (DOWN 20)

Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $6722 (UP 1013)
BPI Average of the T/C routes $8378 (UP 261)
BSI Average of the T/C routes $13423 (UP 155)
BHSI Average of the T/C routes $10348 (DOWN 20)

dobro prolazno vrijeme za atpl………

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

BSI prošle godine u ovo vrijeme cca 13510 cijena atpl-r-a cca 685 kn
BSI danas 13423 cijena atpl-r-a = 280 kn

to je bilo prošle godine , u trendu pada .

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

BTW, ako kome što znači, poprilično sam u brodarima, odavno nisam ovoliko.. uz naznaku da aktivno trgujem, pa već sutra može biti drukčije stanje u portfelju. Primjetite da piše "u brodarima", ne "u ATPL".

Daily Summary of Baltic Exchange Dry Indices
04-07-2012 ========================================================

Baltic Exchange Dry Index BDI 1103 ( UP 40)
Baltic Exchange Capesize Index BCI 1369 ( UP 79)
Baltic Exchange Panamax Index BPI 1051 ( UP 32)
Baltic Exchange Supramax Index BSI 1284 ( UP 15)
Baltic Exchange Handysize Index BHSI 716 ( DOWN 1)

Bid je sve jači i jači i već sad je na razini skoro 1:2 u odnosu na ask. Ako provjerite ostale dionice vidjet ćete da je ovo jedina dionica koja ima odnos bid-ask-1:2.
Što nam to govori?
To nam govori da počinje jagma za ATPL-R-A i ukrcavanje.
Na ovim razinama nitko normalan ne prodaje tako da očekujem da bid dođe na razinu aska u roku od mjesec dana.
A onda kreću blokade

to apsolutno ništa ne znači za pomak cijene, dapače sad će se bar neki koji žele moći istovariti po bidu a da ne ruše cijenu, a molim vas dajte malo argumentirajte zašto je atlantska po vama best buy, ili se vodite onom logikom što je najviše potonulo to onda ima i šanse za najveći rast, baš me zanimaju vaši ragumenti [shocked]

Bid je sve jači i jači i već sad je na razini skoro 1:2 u odnosu na ask. Ako provjerite ostale dionice vidjet ćete da je ovo jedina dionica koja ima odnos bid-ask-1:2.
Što nam to govori?
Na ovim razinama nitko normalan ne prodaje tako da očekujem da bid dođe na razinu aska u roku od mjesec dana.
A onda kreću blokade

to apsolutno ništa ne znači za pomak cijene, dapače sad će se bar neki koji žele moći istovariti po bidu a da ne ruše cijenu, a molim vas dajte malo argumentirajte zašto je atlantska po vama best buy, ili se vodite onom logikom što je najviše potonulo to onda ima i šanse za najveći rast, baš me zanimaju vaši ragumenti [shocked]
[/quote]

Argumentirao sam nekoliko puta na zadnjih nekoliko stranica.
Pročitajte pa će vam biti jasno.
A kome nije, neće ni kad bude na 500 kuna.

Što nam to govori?
A onda kreću blokade

[/quote]

Argumentirao sam nekoliko puta na zadnjih nekoliko stranica.
Pročitajte pa će vam biti jasno.
A kome nije, neće ni kad bude na 500 kuna.
[/quote]

po meni, argumenti su prihvatljivi.
dodao bi da ovaj ciklus pada brodara traje već cca 5 godina , a ova priča sa novogradnjama neće još trajati dugo vremena i tome dolazi pomalo kraj.volio bih svakako komentar kolege Techmana za buduće kretanje brod. marketa , ( koliko banke prate brodare, je li se tu mijenja situacija nabolje ? )i da li ovdje slijedi jedan jači uzlet.
txs

@vecolinho
pa dajte nam onda vi argumentirajte zašto nije best buy

Kolega Vecolinho ovdje vam svi žele dobro isključivo zbog vas, nije njima do njih samih, jer su već opljačkani pa sad oni žele vas i zato slijedi oporavak brodara. Ali to su sitne ribe koje će još jednom biti opljačkane i to brutalnije nego prvi put.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

New Report

Close