Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 334.572 | 6,828 | 47,70 | 49,00 | 3,38% |
cini mi se da se samo maknuo….taj je bio stoper…
BTW bas i nisam citav dan na ekranu, malo mi je tanak led monitor, pa mi utrnu tabani…
Kompletna situacija sa tržištem dionica je komična. Sad kad malo bolje pogledam, Atlantsku sam kupovao na razinama 1000-1400 kn a sada je 270 kn, dok sam Petrokemiju kupovao na razinama 60-100 kn, a sada su na istim razinama. Sva sreća da mi je omjer 90-10 za Petrokemiju i da tada nisam imao više novaca da ulupam u Atlantsku 🙂
Ako se rasplete priča sa Petrokemijom kako očekujem, mislim da ću sve preselit u Atlantsku, i nadam se da će do tada ostati na ovakvim razinama da imam dobar dokup 🙂
Vidim da neki nisu shvatili što se događa pa čekaju na bidu puno ispod aska i misle da će nešto dočekati.
Bojim se da neće.
Počeli su preskakivati jedan drugoga i dižu po jednu kunu, ne znam samo kako će im to pomoći.
Bojim se nikako.
Od sad trgovanje ide po asku.
Znam da većina vas to još nije vidjela uživo pa eto uživajte u pogledu[thumbsup]
Ne znaju da li da udaraju danas po asku po 28X ili sutra po 3XX. Dvoume se, jer eto neki dan bilo u izobilju po 253, pa im bilo skupo.
[/quote]
nije svima, 🙂
Nešto me ide ovdje! Eto zafatilo me i danas po najnižoj 273 ali samo 10 kom. Neki dan sam lijepo napisao da je onaj što je prodao po 250 prodao na dnu! Raste ovo taman kako treba!
Nešto me ide ovdje!
Da, nije te išlo prošli puta kad si bio kupovao po 500 kn, vrijeme je da ovog puta zaradiš velike novce.
Neki dan sam lijepo napisao da je onaj što je prodao po 250 prodao na dnu!
kojem dnu ? lokalnom ili ?
Da, nije te išlo prošli puta kad si bio kupovao po 500 kn, vrijeme je da ovog puta zaradiš velike novce.
[/quote]
Pa ne vidim kad ako ne sad!
Da li mi to na ATPL imamo Three White Soldiers?
To bi značilo obrat trenda!
[/quote]
Pa ne vidim kad ako ne sad!
[/quote]
Sto predvidjas, na koliko ce Atpl ovog puta?
@Pers ne nasjedaj drukerima i dej trejderima kojima sad treba neka lova za otić na Zrće. Još ne kupuj. [tongue]
Da li mi to na ATPL imamo Three White Soldiers?
To bi značilo obrat trenda!
Naravno da je. [thumbsup]
Napomenut ću samo da je ovo zasigurno najpotentnija dionica predstojećeg bull marketa.
Ovdje će se zaraditi najveći novci.
Sjećam se da sam ovo kupovao po 1200 u zadnjem bullu i mislio kako je to bilo kad su ljudi kupovali po 400-500 kuna a gle sad ja kupio po 260 kuna i još ne mogu vjerovati.
Dakle, prilika je da se uzme 1000% na dionici. Samo treba sit tight.
Bilo bi lijepo da ode do 400 još ovaj tjedan
@Dakle, prilika je da se uzme 1000% na dionici. DRUK GODINE!!! [thumbsup] Ovo nadmašuje sve Persove crnjake. Svaka čast kolega, tako treba. Eto odgodio sam jedan važan sastanak zbog ovog posta. [thumbsup]