ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 03.11.2024. u 12:51
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,15
1.839
39
47,10
48,30
-6,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

da bit će da se i poslovni raspada polako, kao i fondovi, ZSE, brokeraji, više ni za burek ne mogu navući 🙂

E sad neznam jel se moderator prepao od mene il od Platinija zbog dima od bengalki? Samo da nam Platini ne naredi da sve dionice spustimo ispod 100 kuna prije ulaska u EU, mislim da bi se naši žestoko oduprijeli. [lol] [lol] [lol] Ipak hvala moderatoru što je maknuo dim, suze mi krenu čim ga vidim. I da Cone ja sam spomenuo ispravno Rome, al mislim da sam krivo napisao za Cigine kamiončiće, trebalo je tritonce umjesto trotonce. Omaklo mi se.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

,a isto tako je mogla cijena bit dignuta na 1500kn da je nekom bilo u interesu
ma da…jedino ako imamo mazohistu sa sleperom love koji ce prkosit cjelom svijetu…na 600-700 kn se vidjelo iz aviona kamo ovo ide….
[yawn]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ma da…jedino ako imamo mazohistu sa sleperom love koji ce prkosit cjelom svijetu…na 600-700

[lol]

ma da…jedino ako imamo mazohistu sa sleperom love koji ce prkosit cjelom svijetu…na 600-700 kn se vidjelo iz aviona kamo ovo ide….
[yawn]
[/quote]
Citaj malo bolje,to se odnosilo na Dukat

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

[yawn]
[/quote]
Citaj malo bolje,to se odnosilo na Dukat
[/quote]
imas pravo, ali isto vrijedi post..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Bulkindeksen Baltic Dry er opp 1,7 prosent til 954 poeng tirsdag. Capesize-segmentet stiger 1,3 prosent.

Capesize 3.420 dollar (+1,3 prosent)
Panamax 8.668 dollar (+ 0,9 prosent)
Handysize 9.926 dollar (+ 1,8 prosent)
Supramax: 11.626 dollar (+ 2,5 prosent)

Peti dan rasta, krenuli su i capesize, idućih dana ide njihov veći rast.

a morao sam + 50 danas, + prošli tjedan, jbga nemogu odolit,,, tnx

au capeovi na 3000 dolarjev,poražavajuće,dakle ovi mali brodići će se možda i izvuć,ali veliki će fasovat gadno kad kina padne na koljena.

Tko će se danas moći pohvaliti da je prodao na najnižoj? A tko li će se moći pohvaliti u dalekoj budućnosti da je kupio po najnižoj?

Napisano neki dan na cijeni od 250! Da li još uvijek očekujete nižu cijenu???

što bi rekao Rojs-ko jamio, jamio
Kupujte do jeseni, jer od jeseni kupuje Atpl svoje dionice

Tko će se danas moći pohvaliti da je prodao na najnižoj? A tko li će se moći pohvaliti u dalekoj budućnosti da je kupio po najnižoj?

Napisano neki dan na cijeni od 250! Da li još uvijek očekujete nižu cijenu???

[/quote]
nesšto slično si pisao i kad si kupio hpb po 8k i ingru na 40
BUAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAH [bye]

New Report

Close