Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,15 | 1.839 | 39 | 47,10 | 48,30 | -6,00% |
da bit će da se i poslovni raspada polako, kao i fondovi, ZSE, brokeraji, više ni za burek ne mogu navući 🙂
E sad neznam jel se moderator prepao od mene il od Platinija zbog dima od bengalki? Samo da nam Platini ne naredi da sve dionice spustimo ispod 100 kuna prije ulaska u EU, mislim da bi se naši žestoko oduprijeli. [lol] [lol] [lol] Ipak hvala moderatoru što je maknuo dim, suze mi krenu čim ga vidim. I da Cone ja sam spomenuo ispravno Rome, al mislim da sam krivo napisao za Cigine kamiončiće, trebalo je tritonce umjesto trotonce. Omaklo mi se.
,a isto tako je mogla cijena bit dignuta na 1500kn da je nekom bilo u interesu
[yawn]
ma da…jedino ako imamo mazohistu sa sleperom love koji ce prkosit cjelom svijetu…na 600-700
[lol]
[yawn]
[/quote]
Citaj malo bolje,to se odnosilo na Dukat
[yawn]
[/quote]
Citaj malo bolje,to se odnosilo na Dukat
[/quote]
imas pravo, ali isto vrijedi post..
Bulkindeksen Baltic Dry er opp 1,7 prosent til 954 poeng tirsdag. Capesize-segmentet stiger 1,3 prosent.
Capesize 3.420 dollar (+1,3 prosent)
Panamax 8.668 dollar (+ 0,9 prosent)
Handysize 9.926 dollar (+ 1,8 prosent)
Supramax: 11.626 dollar (+ 2,5 prosent)
Peti dan rasta, krenuli su i capesize, idućih dana ide njihov veći rast.
a morao sam + 50 danas, + prošli tjedan, jbga nemogu odolit,,, tnx
au capeovi na 3000 dolarjev,poražavajuće,dakle ovi mali brodići će se možda i izvuć,ali veliki će fasovat gadno kad kina padne na koljena.
Tko će se danas moći pohvaliti da je prodao na najnižoj? A tko li će se moći pohvaliti u dalekoj budućnosti da je kupio po najnižoj?
Napisano neki dan na cijeni od 250! Da li još uvijek očekujete nižu cijenu???
Tko će se danas moći pohvaliti da je prodao na najnižoj? A tko li će se moći pohvaliti u dalekoj budućnosti da je kupio po najnižoj?
Napisano neki dan na cijeni od 250! Da li još uvijek očekujete nižu cijenu???
[/quote]
nesšto slično si pisao i kad si kupio hpb po 8k i ingru na 40
BUAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAH [bye]