Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,15 | 1.839 | 39 | 47,10 | 48,30 | -6,00% |
prodajem sve kad dođe na 3000 kn 2017g.
[/quote]
To kolega, takvo razmišljanje mijenja svijet i događaje. Zbog cmizdrenja nam se i događa to što nam se događa. Nikad nisam izgubio vjeru u ovu firmu a u nju me gurnula vlastita intuicija koja me u životu nikad nije prevarila. Gardist 12 points.
[/quote]
a što nam se događa?
falco @ od vrha balona atpl je vec proslo 5 god.. i jos nije dno , mozes mislit koliko ce trebat za eventualni povratak na te razine… [bye] [bye] [bye]
kolike su vozarine……i sinergija sa ingrom, lapadom i avio prijevozništvom……sjećam se da je to netko stalno spominjao….. [smiley]
miami – jasno (mada ne sasvim ovaj zadnji dio posta). U svakom slucaju, oprezno i prema svojim istrazivanjima
kolike su vozarine……i sinergija sa ingrom, lapadom i avio prijevozništvom……sjećam se da je to netko stalno spominjao….. [smiley]
Malibu. On je spominjao. I vrijedjao je kad nije bilo kako je on mislio.
kolega 1111 je prije skoro 4 (četri) godine rekao da bu atlantska išla na cca 200 kuna.
joj smijeha tada, kažu 4 asa.
prodajem sve kad dođe na 3000 kn 2017g.
[/quote]
2016-2017 je negdje dno za MEGA BEAR .. [sad]
[/quote]
Ovo jednostavno užasno podsjeća na 2002. godinu, tad baš nitko nije želio kupiti dionice brodara, a već 2004. nastala je jagma.
Ne vjerujem da će kriza sutra prestati ali neće baš trajati ni 10 godina, evo podatak da i jedan Mitsui O.S.K. Lines najavljuje da će u sklopu mjera štednje u rezališta ili na mrtvi vez uputiti između 10 – 20 capesize brodova. Tijekom prošle godine MOL je poslao u rezalište 4 broda i prisilno ih privezao još 10. Do sada su u rezališta prodali brodove starije od 23 godine, dok će u novom "paketu" u rezališta odploviti brodovi over 15 godina starosti. Brodari su sami sebi skuhali kašu (nekontroliranim naruđbama novogradnji) pa će je sami i rješiti.
Uglavnom vjerujem da će već 2014. u brodarstvu zapuhati novi vjetrovi. [tongue]
E moj gardista
Vjeruješ ti već trei godine i brbljaš o oporavku
Čudio si se kada su te neke prije godinu dana upozoravali da nema ništa od brodara, čak si jednom bio i vrlo bahat.