Potpora stiže, a Vi mi prodali! [cry]
1. navlakački naslov
2. stara, prošlogodišnja informacija sa skupštine održane u kolovozu 2011.
3. @Buda Ako smatraš da Uprava čeka još nižu cijenu, to znači da su predviđanja Uprave o daljnjem poslovanju tijekom godine negativna.
4. IMHO, ne bi bilo pametno trošiti novac na kupnju dionica u trenutku kad je situacija s vozarinama napeta, kad neki brodari u svijetu plove na rubu bankrota i kad je svaki dolar na dugi rok važan.
500 kom na prodaji!
Što se dešava sa ovom dioncom da neko izlazi već danima po ovim cijenama?
Imali tu kraja?
evo umro od straha radi tih 500 kom [lol] …
Kao što rekoh da dionica padne na kunu – meni isto jer je ne namjeravam prodat (kao i većina manjih dioničara jer evo sad je 13 h a promet 5k kuna).
Što manje padne kolega prije će se vratiti na željenu cijenu.
Ako pad na 100 kn treba duži period da se vrati…kužiš!
Moš mislit, pogledajte malo graf atlanske pa će Vam sve bit jasno – pa nedavno ste imali skok s 300 na 410 u vrlo kratkom roku.
Craig @ tako ce bit sa xxx razine na 300
A vi ste ko neki prorok 🙂
I onda s razine 300 na XXXX.
BIt će što bude, bitno je samo koliko vjerujete u nešto.
A vi ste ko neki prorok 🙂
I onda s razine 300 na XXXX.
BIt će što bude, bitno je samo koliko vjerujete u nešto.
4 znamenke je jaaako daleko trenutno ,ali ako vi vjerujete u nesto ,samo naprijed [thumbsup]
p.s. vjerovanje ,nada,zelja …na TK ne radi [smiley]
Na 250 će biti kupnje, naravnom ako bude prodaje!
Čini mi se da se ovdje svi ponašaju u stilu one Držićeve cit. "Bolja je dogovorena šteta, nego korist bez dogovora". Kupajte se ljudi i uživajte, pustite TK.
Čini mi se da se ovdje svi ponašaju u stilu one Držićeve cit. "Bolja je dogovorena šteta, nego korist bez dogovora". Kupajte se ljudi i uživajte, pustite TK.
Ahahahahah. Na 1200 si savjetovao da kupujemo, a sad nam savjetuješ da uživamo. Uživaj ti u 80 % minusa [bye]
evo sad je 13 h a promet 5k kuna
Kraj trgovanja je tek u 16 sati. Svašta je moguće do tada. Pa tako i značajno povećanje prometa.