Ne vidim zašo se živcirate zbog pada cijene. Cijena je takva kakva je, i sa mizernom količinom dionica može se srušiti do 10%, a to se i radi. Poslije potaknutog pada, počne padati samo od sebe, jer uvijek se još netko od malih priključi prodaji i eto ti pada.
Uglavnom onaj tko vjeruje da ovo vrijedi daleko više od ove cijene, neće prodavati.
Znači Vi imate svoje dionice, a za ostale dionice koje su u opticaju ne treba Vam biti bitno da li će biti u rukama Pere, Marka ili Janka. Oni koji uspiju kupiti jeftino bit će na dobitku, oni koji prodaju najjeftinije bit će u gubitku, ali opet to nisu vaše dioice, nego njihove.
Inače na cijelom ZSE-u do jeseni teško da će biti neke "vajde"!
@Inverter svaka čast Vladeku al da li je on mislio do 2012-ste ili u 2012, jer mi smo sada u 2012 a cijena još nije pala na 200 kuna, znači fulao je, kao i svi ostali. Ali dobro da bi svih vas utješio dajem jedan link na našu susjednu burzu, doduše zadnji update je negdje iz ožujka al uhvatite se za stolce prije nego pritisnete link. Mislim da će te biti sretni što ste na ZSE i da više nećete ništa loše reći protiv nikog ili da je nešto sumnjivo ili da netko krade, namješta fondovi i slične priče. Dakle to je to.
Vaš link [rolleyes]
Tako će biti slično i sa nekim HR dionicama, samo treba proći još dugo vremena dok se sustav ponovno "resetira".
Ja danas dokupio.
I ja! [thumbsup]
Ne vidim zašo se živcirate zbog pada cijene. Cijena je takva kakva je, i sa mizernom količinom dionica može se srušiti do 10%, a to se i radi. Poslije potaknutog pada, počne padati samo od sebe, jer uvijek se još netko od malih priključi prodaji i eto ti pada.
Uglavnom onaj tko vjeruje da ovo vrijedi daleko više od ove cijene, neće prodavati.
Znači Vi imate svoje dionice, a za ostale dionice koje su u opticaju ne treba Vam biti bitno da li će biti u rukama Pere, Marka ili Janka. Oni koji uspiju kupiti jeftino bit će na dobitku, oni koji prodaju najjeftinije bit će u gubitku, ali opet to nisu vaše dioice, nego njihove.
Kako ti nije neugodno, navlakač no. 1 na Ingri, sramota, ali si premazan svim mastima.
Svaka čast Vladeku al (…) cijena još nije pala na 200 kuna.
U pravu si. Nije još…
Panamaxi na vrlo niskih 7.000 USD na dan. Vani se sve više spominju budući bankroti.
Kako ti nije neugodno, navlakač no. 1 na Ingri, sramota, ali si premazan svim mastima.
[/quote]
Hm, a na koju stranu "navlačim"? Na kupnju ili na prodaju?
dokupila, a i u ponedjeljak ću
Vidim, prvi nalog na kupnju stoj na 255 kn. Štedljivo.
http://www.seebiz.eu/atlantska-plovidba-planira-kupnju-vlastitih-dionica/ar-36648/
Potpora stiže, a Vi mi prodali! [cry]
http://www.seebiz.eu/atlantska-plovidba-planira-kupnju-vlastitih-dionica/ar-36648/
Potpora stiže, a Vi mi prodali! [cry]
a možda uprava čeka još nižu cijenu dionica pa onda u kupovinu.zašto kupiti skuplje kad može jeftinije.neće kupiti 10 dionica pa da ne čekaju razvoj situacije.