ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nafta trenutno na USd 84,80 !

http://finance.yahoo.com/futures

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

danima mlatite praznu slamu, nemate love, a glumite velike dioničare. svi skupa na ovom forumu nemate soma dionica ATPL i ne znam što onda kukate, da Bog da pala dionica na 50 kn

Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $4814 (DOWN 222)
BPI Average of the T/C routes $7138 (DOWN 210)
BSI Average of the T/C routes $10694 (DOWN 119)
BHSI Average of the T/C routes $9217 (DOWN 127)

danima mlatite praznu slamu, nemate love, a glumite velike dioničare. svi skupa na ovom forumu nemate soma dionica ATPL i ne znam što onda kukate, da Bog da pala dionica na 50 kn

Boli te briga za ove male dioničare nemoj se previše uzbudjavat,možda jednom upravo budeš ti veliki dioničar ukoliko bi cjena pala na ovih tvojih 50kn ili bi još čekao? [thumbsup]

šteta za neke. jer da cijena padne na taj nivo, našlo bi se kupaca koji bi htjeli kupiti velike udjele firme za tako malo love

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

gledajući ovaj kontinuirani pad ne mogu a ne povući paralelu s ingrom …moglo bi i ovdje skakati u 3-4 dana na ….trenutna cijena x 3 ….

ne, još neka padne na par kuna i tako kompanija niš ne vrijedi 🙂

pa ćemo imati rast kao susjedi sa linka kolege kormilara, stranicu prije :))

nafta 82,80 ! idemo li na 70,00 ?

http://finance.yahoo.com/futures

Mislim da smo danas prvi put niže od ULPL, ha?!

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Hm,ovo je već malo pretjerano…uzeo nešto po 262..onak za trejd..:-)

ne, još neka padne na par kuna i tako kompanija niš ne vrijedi 🙂

pa ćemo imati rast kao susjedi sa linka kolege kormilara, stranicu prije :))

Kolega eto ja sam kupovao na BLSE dionice RKDO-R-A (rudnik krečnjaka) po 1BKM I PRODAO PO 292 nekim Rusima, dakle po 29 200% višoj cijeni. Pa sad vi gubite vrijeme i živce po ZSE i na ovom brodaru. Npr pokušajte na vašim gledalicama staviti cijenu Atpl iznad 1000 kuna, dobit će te odgovor da cijena nije ekonomski opravdana i da je ne možete postaviti, a ova je sadašnja ekonomski opravdana i nitko u nju ne smije posumnjati niti dirati, jedino još može biti niža, to je opravdano. A trenutna cijena MCAP CIJELE FIRME odgovara cijeni dva nova panamaxa. Ovo samo dokazuje kolika je namjera pljačke ako firma vrijedi preko 1000 kuna min.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

over25 @ nebi vjerovao ali tako je… [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close