ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa kakve mi veze imamo sa ZSE?

Vidjet ćeš.

Eagle Bulk Shipping: Another Drybulk Equity To Avoid
May 31, 2012

EXM Drybulk shipping is going to experience some very hard hits this year. The sector may recover someday, but then again, the weakest companies will not recover. Last week I profiled Excel Maritime (EXM) as a particularly weak equity, and this week I am examining Eagle Bulk Shipping (EGLE).

http://seekingalpha.com/article/628791-eagle-bulk-shipping-another-drybulk-equity-to-avoid?source=yahoo

Pa kakve mi veze imamo sa ZSE?

Vidjet ćeš.

Eagle Bulk Shipping: Another Drybulk Equity To Avoid
May 31, 2012

EXM Drybulk shipping is going to experience some very hard hits this year. The sector may recover someday, but then again, the weakest companies will not recover. Last week I profiled Excel Maritime (EXM) as a particularly weak equity, and this week I am examining Eagle Bulk Shipping (EGLE).

http://seekingalpha.com/article/628791-eagle-bulk-shipping-another-drybulk-equity-to-avoid?source=yahoo
[/quote]

Mora se priznat da si uporan – a gle da i svi brodovi padnu na vrijednost 0 kn – ova dionica s nekretninama vrijedi sigurno više od ove cijene. Kad se sjetim staklenika i ludovanje cijene zbog vrijednosti zemljišta – a staklenici u Kaštelama ha,ha.

@Perjesus
pitao sam kakve to veze ima sa ZSE?
Pa fondovi mogu napucati dionicu na 1000 kn pa bile vozarine i 3000 $ a mogu je srušiti i na 100 kn pa bile vozarine i 30000 $. Kod nas su cijene kako "ekipa" hoće a ne TA ili FA neke dionice. [bye]
Pa zar nije dionica rušena dok su vozarine bile najveće a u medijima je pisalo da će biti još duplo veće. Sada je situacija obrnuta i krajnje je vrijeme za buy. [thumbsup]

Craig @ samo ce se promjenit retorika komuniciranja…od dokupa i mastanja o velikim dobicima na kukanje i tjesenje jedni drugih kako ce bit bolje jednog dana…
tko zna kakva cakula na usa forumu kod ovih http://finance.yahoo.com/q?s=EXM&ql=0
sad je na cjeni 1% od vrha 2007 god …dokup i samo dokup [yawn] [bye] a ima jos prostora za pad do dna 1999 god…cca 0.38 $

Što je čovjek bez nade?
Trend retorike komuniciranja me ne zabrinjava jer kakv je na atpl takav je i na 90 % dionica zse.
Volio bih vidjet čovjeka koji nije izgubio u zadnje 2 godine u našoj močvari – ali što je najljepše od svega najviše će popušit veliki igrači jer će svojom pohlepom shebat tržište kapitala.

Nedavno se netko istresao sa 1500 komada i dionica je pala 4 kune. Danas sa 10 komada je netko ruši 9 kuna. Sad ti ulaži u dionice. Tržište je stvarno okrutno. Ovakvim tempom u 30 dana može pasti na 0 kuna, mislim sa 300 komada. Sad kad penzići i nezaposleni navale na ovu dionicu, pa i moji unuci kad razvale kasice prasice [lol] [lol] [lol]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Neznam dali su ovi normalni što rade od TK ?
Pogotovo oko ove dionice,pa ovdje nema kraja.
Jednostavno se maknuli sa kupnje i sad ruše sa malim količinama dionice…STRAŠNO!!!

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

hoćeš reć da traže margine?

nije ovo ništa strašno. cijeđenje na djelu, kupuje se što jeftinije.veliki jedu male. tako je to.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Upravo tako,pa to mi i izgleda najrealnija opcija kad vidim voliki pad TK bez am baš ikakvog razloga,a te pričice u novinama i pad bdp to je za malu dijecu.
Sve se to već znalo u 12 mjesecu prošle godine kao što se zna da će pojedine firme imati dobar 2 q i da će bdp biti na kraju godine u zelenoj boji.

…a ova trenutna cijena ATPL,pa ovo je ispod svakog normalnog razuma [cry]

Craig

Anonimno, 01.06.2012. u 13:12
Volio bih vidjet čovjeka koji nije izgubio u zadnje 2 godine u našoj močvari
Anonimno, 01.06.2012. u 13:12
evo ja sam taj…pisem vec 2 godine o padu i rusim cjene u cashu [tongue] ,p.s. vlad 1111 je genijalac ..pozdrav vladek ma gdje bio…2008-2009 je covjek stavio analizu atpl cca 200 kn 2011-2012 god

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

@inverter
Ja mislim da si ipak negdje zaglibio jer nemogu vjerovat da sjediš za pc 5-8 sati dnevno i da nisi lupao po asku.

ja sam lupao 4-5 puta na osnovu vijesti i optimizma i dobro sam prolazio al zbog pohlepe i tvrdoglavosi zaglavio zadnji put i sve do danas.Nisam htio prodati sa malim minusom jer se nisam nadao da će voliko rušiti TK.Bio sam uvjeren u mali pad la voliko ni slutio.

@Inverter svaka čast Vladeku al da li je on mislio do 2012-ste ili u 2012, jer mi smo sada u 2012 a cijena još nije pala na 200 kuna, znači fulao je, kao i svi ostali. Ali dobro da bi svih vas utješio dajem jedan link na našu susjednu burzu, doduše zadnji update je negdje iz ožujka al uhvatite se za stolce prije nego pritisnete link. Mislim da će te biti sretni što ste na ZSE i da više nećete ništa loše reći protiv nikog ili da je nešto sumnjivo ili da netko krade, namješta fondovi i slične priče. Dakle to je to.
Vaš link [rolleyes]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

New Report

Close