Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 21.266 | 434 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
meni je prosjek ulaza 400 kn i nema teorije da sad prodam pa makar osta bez kune na ovoj dionici-vjerujem da slično razmišljaju i oni koji su kupovali po večim cijenama.
dionica je izvan fokusa, samo vas par smanjuje prosijek. A i to nema smisla raditi, prije nego što dionica dotakne dno.
Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $5036 (DOWN 256)
BPI Average of the T/C routes $7348 (DOWN 375)
BSI Average of the T/C routes $10813 (DOWN 211)
BHSI Average of the T/C routes $9344 (DOWN 100)
jap, samo kad dotakne dno ne vjerujem da će polako ići gore, ako ikad i krene gore 🙂 ako sve ne završi nekim svjetskim totalnim slomom, ratom il nećim trećim 🙁
tako da čisto sumljam da će se moći veće količine uzeti, po najnižim cjenama
Dobar članak:
http://www.hellenicshippingnews.com/News.aspx?ElementId=d51187e3-ad55-4883-8961-2d6dfb2014c2
Srušena je preko mjere – sigurno, i uračunavši i krizu i BDI i sve… dalo bi se to i egzaktnije izračunati, no psihologija je takva i malo se tu sad može popraviti, osim rušenja još brutalnije, jer ako se i to u konačnici dogodi, onda mislim da ta šteta teško da će se ikad moći popraviti – jer više nikad nitko neće vjerovati u zdravi i normalni rast i zdravu evaluaciju realne cijene – i ne samo ovdje… to je isto kao i kad je ekipa s Wall Street-a koja je i izazvala sve ovo iz čiste pohlepe i bahatosti odjednom skontala da sad više ni oni baš ne kontroliraju situaciju… Ona kriza 1929. je trajala do 1933, a gle nas… već smo 4-5 godina u krizi, a imamo jako dobre izglede da to traje još toliko, pa čemu onda još dolijevati ulje na vatru?!? [sealed]
Vidim da je sve vise onih koji su usli na (puno) višim cijenama, a sada, tješeći se, naveliko kuju planove o rastu u dalekoj buducnosti. Smatram da su preuranili. Inace, zamijetio sam,ovakvo tjesenje je bilo uvijek nekako nekoliko dana ili koji tjedan prije daljeg pada…
Vidim da je sve vise onih koji su usli na (puno) višim cijenama, a sada, tješeći se, naveliko kuju planove o rastu u dalekoj buducnosti. Smatram da su preuranili. Inace, zamijetio sam,ovakvo tjesenje je bilo uvijek nekako nekoliko dana ili koji tjedan prije daljeg pada…
Jalov Vam posao od drukanja -poznavajuči mentalitet našeg čovjeka od manjih dioničara će izaći samo oni kome kamatari kucaju na vrata (a nadam se da takvih nema mnogo).
Što dionica ide dolje – likvidnost sve manja meni to sve govori- možete srušit ovu dionicu i na kunu postotak malih dioničara se neće promijenit a sad [tongue].
Ja mislim da nitko ovdje nije kupovao toliko visoko kao ti, samo za razliku od drugih Jesus je bio "pametniji" i prodao. Samo treba imati m..a za povratak da bi se šteta nadoknadila, a šteta je ja mislim poprilična, tako da još jedno posrtanje ne bi bilo baš ugodno, samo kako pogoditi dno, pitanje svih pitanja. To što netko ima planove za budućnost i ti se tim planovima izruguješ ne zaboravi da i ti imaš plan koji će ti se možda ostvariti ali možda i neće. Znaš kako je ono u filmovima, jedan visi nad provalijom a drugi mu gazi po prstima, scena odma iza ovaj što je bio dolje je gore a ovaj što je gazio po prstima na dnu provalije.
Craig @ samo ce se promjenit retorika komuniciranja…od dokupa i mastanja o velikim dobicima na kukanje i tjesenje jedni drugih kako ce bit bolje jednog dana…
tko zna kakva cakula na usa forumu kod ovih http://finance.yahoo.com/q?s=EXM&ql=0
sad je na cjeni 1% od vrha 2007 god …dokup i samo dokup [yawn] [bye] a ima jos prostora za pad do dna 1999 god…cca 0.38 $