ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.2shared.com/photo/ImyROe9j/ATPL10.html

He who overcomes others is strong, but he who overcomes himself is mighty.

što svi kukate imate dionice jedne od najboljih firmi daleko u hrvatskoj sa kvalitetnim managmentom koji sve vise diversificira svoje ulaganje. Situacija na trzistu vozarina nije bajana al pogledajte malo izracun pa ce vam sve biti jasno

Net asset ATLP d.d. na 31.12.2011 je 1.620.637.000 podijeljeno s brojem dionica 1.379.042 dobivamo po dionice 1.175
pri tom napominjen da samo vrijednost brodova se procijenjuje na preko 220 milj USD.

Prodaju se stari brodovi i preuzimaju se novi dakle flota se stalno pomlađuje.
Imam nešto dionica ATPL i nažalost nema ništa keša za ulaz, jako sam uvjeren da cijena upravo struže po dnu.

ovo nije nagovor na kupnju ili prodaju dajem samo svoje viđenje na trenutnu situacijiju koja se isčitava iz godisnji fin.izvjestaja.

Od zadnje slike dogodio se još jedan bulltrap i potvrdio trend..

Vaš link

Ljudi predlažem svi dioničari na skupštinu.neka vide koliko nas ima.

Zanimljiva je trgovina ovom dionicom. Već godinama isto, uvijek nasilno istresanje po bidu ili nasilno kupovanje po asku, nema umjerene trgovine.

Navodime na zaključak da ista osoba kontrolira ovu dionicu godinama ?

Zanimljiva je trgovina ovom dionicom. Već godinama isto, uvijek nasilno istresanje po bidu ili nasilno kupovanje po asku, nema umjerene trgovine.

Navodime na zaključak da ista osoba kontrolira ovu dionicu godinama ?

Kolega to mi nije ni malo utješno,ali više ništa ne razumim samo to da svaki dan sve više i više gubim,do kada tako volio bih znati,ali ko to zna………… [cool]

Ne sjećam se, da li je bilo prije 6 ili 9 mjeseci.Ja sam nazvala, i napisala sam Vam to na ovom forumu,treba prolistati unatrag postove.
Žena , odgovorna za investitore, koja se javlja, rekla je da je cijena-takva -kakva je, i ako jako padne,
da će početi kupovati…ako se Uprava odluči, da će kupiti…..tako-nekako.
MOje pitanje je bilo u smislu:….Zašto su pasivni, i ne angažiraju brokera da im podrži cijenu, a ne da
cijena pada neprekidno i nitko ništa ne radi….
Pa, imaju brokera, garant i to DOBROG i sigurno ovo prati na forumu.
Možda se to sve skuplja na skrbničkom računu nekog ….šta ja znam , neaktivnog poduzeća
ili fonda nekim ugovorom…… pa, to se nas ne tiče direktno, ako nije zabranjeno.
Ako je, onda smo si sami krivi- što ne znamo tko stoji iza koga.

jeste nazvali i ostalih par milijuna firmi u svijetu i pitali zasto ne podizu cijenu? inace atpl ima brokere, ali za nesto drugo, naime za terete, jer oni se time bave inace, a ne kupovanjem dionica. pasivni..? zaboga…radite svoj posao najbolje sto znate i investirajte u vaše kompetencije, jer cete i dalje gubiti novac ocekivanjem da se svijet namjesti po vasoj volji. ja sam gubitnik na burzi, ali dajte malo se zbrojite.

Zato, kažem, kako je cijena nasilno pala tako će i narasti.

Međutim tko se voli tako razbacivati u trgovini ?
Pomorci naravno , bivši ili sadašnji, te zato me nebi čudilo da neki djelatnik ( možda i bivši ) ATPL-a se tako razbacuje po asku i bidu ovdje već godinama ?

A možda je to samo stil dioničara ATPL-a koji nekako svi vuku pomorske korjene ?

nije to samo na ovom brodaru, na svim ista slika.problem je što uopće nema interesa za kupnju i svakim danom dionica cmolji sve niže i niže…..i sve pomalo

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

nije to samo na ovom brodaru, na svim ista slika.problem je što uopće nema interesa za kupnju i svakim danom dionica cmolji sve niže i niže…..i sve pomalo

Kako stvari stoje do kraja dana ide u plus…Naravno ovo nije nagovor na kupnju.

tko je spustio atpl u zadnje 3 god ovako nisko, pbz?

tko je spustio atpl u zadnje 3 god ovako nisko, pbz?

a tko je podigao 2007 i 2008?

New Report

Close