Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $7927 (DOWN 599)
BPI Average of the T/C routes $9456 (DOWN 411)
BSI Average of the T/C routes $11714 (UP 32)
BHSI Average of the T/C routes $9694 (UP 35)
bestija2@ postao si ažuran svaki dan..sto bi ? [rolleyes]
Samo sam dosljedan ,bez obzira šta mi ne ide u prilog.
Pa dokada će ovaj Jesus biti u pravu? Već gubim strpljenje. [angry]
A tu ste tek dva tjedna??? A što bi rekli za prvoborce koji su mogli fakultet završiti da nisu kupovali ovu dionicu i potratili uzalud vrijeme na forumu. Fakat nitko nije zadovoljan.
Evo kako to rade Ameri, dok vi tratite vrijeme po forumu.
Vaš link
iz prve ruke, oporavak za 2 god., do tada prikupljati što više , uskoro punjenje trezora atpl vlastitim dionicama
kupio danas
Nema ti ovdje nikog iz Atpl, ne čitaju ti oni poslovni forum, imaju oni pametnijeg posla. Nazovi ih direktno pa pitaj i onda nam postaj ovdje što su ti rekli. [rolleyes]
[/quote]
ma najbolje informacije nećeš dobiti od direktora, nego od onih koji tamo rade. Koliko su kapaciteti u funkciji, neki novi ugovori, pokrivanje troškova …. ovako tek polugodišnje FI, a onda mi komentar gospara direktora i netreba.
[/quote]
Aha, direktori ne rade? "netreba" se piše ne treba. gospari direktori su (obzirom da se u gružu čuju neki bageri, a neka iskopina se uređuje) očito usred krize krenuli ulupati 25 mil eura u zgradu. a i neke brodove financiraju ako se ne varam. kolika je dobit u zadnjih 5 godina?
Ima li ovdi kabela ili ni njega? [smiley]
Nema ti ovdje nikog iz Atpl, ne čitaju ti oni poslovni forum, imaju oni pametnijeg posla. Nazovi ih direktno pa pitaj i onda nam postaj ovdje što su ti rekli. [rolleyes]
[/quote]
ma najbolje informacije nećeš dobiti od direktora, nego od onih koji tamo rade. Koliko su kapaciteti u funkciji, neki novi ugovori, pokrivanje troškova …. ovako tek polugodišnje FI, a onda mi komentar gospara direktora i netreba.
[/quote]
Aha, direktori ne rade? "netreba" se piše ne treba. gospari direktori su (obzirom da se u gružu čuju neki bageri, a neka iskopina se uređuje) očito usred krize krenuli ulupati 25 mil eura u zgradu. a i neke brodove financiraju ako se ne varam. kolika je dobit u zadnjih 5 godina?
[/quote]
Hvala što si me ispravio. Gruž se piše velikim slovom 😉
No, knjigovodstvena vrijednost Atlantske je debelo iznad trenutne cijene dionice.
Inače forumi su vrlo dobar izvor informacija. I za vlast. No, informacije je uvijek dobro provjeriti.
http://finance.yahoo.com/q?s=EGLE
pocelo je sa stock splitom ..lipo za prvi dan [bye]
Pa dokada će ovaj Jesus biti u pravu?
Pitaj Malibua. Zadnje 3 godine cijelo vrijeme savjetuje kupnju i svojedobno se bio pohvalio da ima informacije iz prve ruke. O stoticama odušeljvene publike da ne govorimo. [smiley]
Nikl, da nisam pročitala tvoj post – ovako bi napisala…
….Kako nas je Uprava ATPL-a prevarila…..rekli su da će , ako cijena JAKO PADNE početi kupovati…
Znači-kolega NIkl, dugo očekivana kupnja,/ otkup/ od Uprave- IPAK ĆE BITI , sad kad smo svi već skoro
poginuli na bojištu?