ako misliš na mene,ja sam je riješio,imam nešto sitno,a o daljnim akcijama ćemo razmislit i pričekat [thumbsup]
Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $8983 (UP 62)
BPI Average of the T/C routes $10030 (DOWN 71)
BSI Average of the T/C routes $11541 (DOWN 21)
BHSI Average of the T/C routes $9528 (UP 48)
Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $8983 (UP 62)
BPI Average of the T/C routes $10030 (DOWN 71)
BSI Average of the T/C routes $11541 (DOWN 21)
BHSI Average of the T/C routes $9528 (UP 48)
Konačno se počelo nešto mrdati na cape size marketu, a taj segment ukazuje na opći trend. Što se ZSE tiče stvar je jasna, stranih investiotra nema, a domaći nemaju love, dok mirovnici još snivaju zimski san i imamo to što imamo. Može nas trgnuti samo 1-2 jača IPO tipa CROS, HEP, HPB, PTKM, Janaf ili ACI etc., međutim izgleda da nikome u Lijepoj našoj nije stalo do tržišta kapitala.
@gardista
ne treba biti nestrpljiv, izvrsna prilika za dokup. Jedna bitka nije rat 🙂
Postoji i ona stara izreka "Sell in May and go away"… Vidjeli smo da u ovoj krizi i ponašanje burze nije po prepoznatljivim pravilima pa bi i zbog toga za ATPL svibanj mogao biti pozitivan.
izvrsna prilika za dokup.
Baš sam danas razmišljao o tome kako će se nakon pada dionice na 2xx kn pojaviti izjave o tome kako se zapravo radi o "odličnoj prilici za dokup". Čime ćete dokupiti? I hoćete li ponovno dokupiti ako npr.za 5 mjeseci bude ispod 200 kn?
ja hoću 🙂
Uvijek ima netko tko će prodati i s druge strane uvijek ima netko tko želi kupiti!
No, ajde jedno realno pitanje koliko može biti realno…..ovako ….radi se o brokerčićima s burekom u ruci koji "teško radi za mirovince", e sad taj s masnom košuljom, rukavom i kravatom svaki mjesec dobije punu vreću love, je li dakle od fonda i brate u jednoj ruci burek, u drugoj miš a pod stolom "vreća", i iskrcava,iskrcava, lovu tj. ukrcava "diojonice"! Ne bi to bilo loše, da išta zarade, ali je "filing", da već par godina od cijele vreće jedino dobitak ima sve masniji i masniji trbuh ispod još masnije košulje tog istog brokera!Lovica doviđenja…tko za to odgovara, nitko!Rađe uložim sam pa sam plaćem nego da drugi troši moju lovu i još pritom maže burek/čevape….štogod…Ma živjeli vi meni svi od reda, petak je, neka ga, eto -1 ATPL, pa s kolegama na čevape!Mirno more svima….
Kolega ajkula eto nemrem vam dati 100% jer ja sam tu manje od mjesec dana, a zamislite onda kaj se sa dionicama dela ak ja nemrem jednu običnu stotku vami dati.
oro poljećemo ja imam preko 100%,a za 5 mjeseci ja očekujembar oko 600kn mislim da će do tada stvari doći na svoje. Nadam se da nisam previšeeee optimističan nikad se ne zna……… [cool]
Da nervoza je ,,,a sjetimo se samo prije izjave Sanadera da smo u bananani,,,koliko je prometa bilo i cjena preko 1150kn,,,,sve je palo npr INGRA je bila 66kn a danas 6kn,,atlanska ipak nije došla na 115kn ,uprava je investirala u nove brodove hotele itd.Kriza radi svoje što je vidljivo da naši mornari ostaju bez posla zbog jeftine radne snage,,,,novac uložit u nekretnine i onda vam sve to operezuju i opet na istom,,,koliko je od vas dioničara posjetilo i vozalo se jednim od brodova ATPL,,ja sam to napravio prošle godine upozno brod i sa kapetanima poslje gableca popili piče,,,,moguče da je za pad dionice vezano više činjenica,Vlada,kriza,Kina itd. Evo baš sa pročitao da bi se i Amerika mogla urušit ,Grčka je dosljedna,i po meni sa pravom protestiraju jer se u Njemačkoj službenicima dižu plače .Dionice ostavljamo djeci a oni neka rade šta hoče sa njima samo dobro ču ih upozorit da nevjeruju drukerima i mešetarima koji bi se kitili tuđim perjem .Mirno more i pozdrav dioničarima ATPL. [thumbsup]