Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
Kolega dobro vi zborite i Jesus isto al nitko vas ne sluša, jedino cijena ove dionice vas sluša i ide u smjeru koji vi želite. Recimo ovako 9998 dioničara očajnički želi rast a ona ide u smjeru kojeg priželjkuju samo dva dioničara, vi i Jesus. Ne mogu zamisliti da samo dva diničara stopiraju rast ATPL. Vrlo frustirajuće.
[/quote]
ako te to može utješiti ja sam u gubitku ne 1000 nego 7000 eura…ali napokon mi se prosvijetlio mozak…zašto ulagati u zemlju lopova i neradnika?ako to radim,a nemam političku pozadinu,ili neki totalni info,onda sam stvarno totalna budala…ovdje dionice rastu kako se nekome čefne,uglavnom evo ti savjet…prati u kojoj je dionici nenad bakić,i nećeš propast,budi strpljiva i eto ti love,ja sam mirniji kad nemam love nego kad imam,kad imaš love samo srljaš,ko guska u magli….ovdje samo bezeee gubiš živce i novce…nema ovo veze sa stvarnom burzom,sve je ovo smeće od burze do države…
Kolega dobro vi zborite i Jesus isto al nitko vas ne sluša, jedino cijena ove dionice vas sluša i ide u smjeru koji vi želite. Recimo ovako 9998 dioničara očajnički želi rast a ona ide u smjeru kojeg priželjkuju samo dva dioničara, vi i Jesus. Ne mogu zamisliti da samo dva diničara stopiraju rast ATPL. Vrlo frustirajuće.
[/quote]
ako te to može utješiti ja sam u gubitku ne 1000 nego 7000 eura…ali napokon mi se prosvijetlio mozak…zašto ulagati u zemlju lopova i neradnika?ako to radim,a nemam političku pozadinu,ili neki totalni info,onda sam stvarno totalna budala…ovdje dionice rastu kako se nekome čefne,uglavnom evo ti savjet…prati u kojoj je dionici nenad bakić,i nećeš propast,budi strpljiva i eto ti love,ja sam mirniji kad nemam love nego kad imam,kad imaš love samo srljaš,ko guska u magli….ovdje samo bezeee gubiš živce i novce…nema ovo veze sa stvarnom burzom,sve je ovo smeće od burze do države…
[/quote]
A koliko potencijal rasta imaju dionice koje su u gubicima, a narasle 100% u zadnjih godinu dana?
[/quote]
[/quote]
A koliko potencijal rasta imaju dionice koje su u gubicima, a narasle 100% u zadnjih godinu dana?
[/quote]
Pa sada kada je i Atlantska u razredu gubitaša možemo reći da je stekla osnovni preduvjet za rast od 100%.
1066 komada.Kupio dio.Ne znam zašto toliko pesimizma ovde.Stvarno nema razloga ali dobro vrijeme će pokazati tko je u pravu ali eto brzina kojom je kupnja pobrstila dio ovih 1066 komada mi ipak govori da ima onih koji ne gledaju tako crno.
Grdo je vani, bogme u američana se pošteno crveni. Tko zna šta će biti kod nas sutra, kolegi bestiji sam rekel da je netko pomel bid, nije tu bilo nikakve kupnje al mi tog posta nema, kak je nestal, tek sem tu novi, kak to dela, jel se to kasnije pojavi? Na mom profilu stoji da ima dva komentara a drugog nema. Mislim da je ovo dobra firma, imam neke poznanike koji su mi rekli da ak imam neki višak love da tu spucam. Kupil sam jedan paketić nek se najde. Vidim tu su svi cool, nema panike, to je dobro. [thumbsup]
Grdo je vani, bogme u američana se pošteno crveni. Tko zna šta će biti kod nas sutra, kolegi bestiji sam rekel da je netko pomel bid, nije tu bilo nikakve kupnje al mi tog posta nema, kak je nestal, tek sem tu novi, kak to dela, jel se to kasnije pojavi? Na mom profilu stoji da ima dva komentara a drugog nema. Mislim da je ovo dobra firma, imam neke poznanike koji su mi rekli da ak imam neki višak love da tu spucam. Kupil sam jedan paketić nek se najde. Vidim tu su svi cool, nema panike, to je dobro. [thumbsup]
čitaj pažljivije
Kolega bestija, netko je prodal 1066 komada, PRODAL. Dionica je pala 8 kuna za vrijeme te prodaje. Koliko je u tom momentu na bidu do 308 kuna bilo dionica to neznam, ak su iskrsle u toku istresanja to znači da netko ozbiljno pazi da ne dođe do nekog poremećaja. I to je po meni u redu. Znači da imamo dežurne vatrogasce što je u redu, ali me isto hvata lagana jeza, tek sad vidim kak je dečkima koji imaju ulaze preko 500 kuna. Ja sem kupil od 340-320 i već sam u minusu. Ajde vjerujem da će to skoro gore, pa ovo je odlična firma, imam šogora u Dubrovniku i veli da nema Atlanske da bi riknuo cijeli grad. [thumbsup]
Dok se sve crveni vani, brodari se dobro drže..
http://finance.yahoo.com/quotes/DAC,DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,NM,QMAR
[/quote]
[/quote]
Obzirom na veličinu ulaganja, portfelj Bakića je bolje uspoređivati s nekim fondom. Osobno nikada nebi ulogao u fond s takovim portfeljom. No, nikad se nezna.
Doći će vozarine na svoje. "Iste" vozarine su za sve. Ako se ode kvragu, ići će i Atlantska. Za premostiti imamo i hotela dva. Pitanje je samo gdje je dno, najbolje za kupnju. A bio je nedavno i jedan val 300 na 400kn.
ja atpl čekam na cca 150-170 kuna..tako sam odlučio,onako odokativno,ni centa više neću dati za nju,mada realno vrijedi puno više,ali dužina trajanja svjetske recesije je najbitnija stavka u svemu tome,a mislim da će kriza potrajati barem 5 godina još….dakle,za sad je bitno preživiti,ali imam ovu dionicu na piku,ali kada za to dođe vrijeme…