Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
Čak i konzervativnija kompanija, Diana Shipping, posrće ovih dana zbog niskih vozarina:
Diana Shipping 1st-qtr profit falls on lower rates
May 3 (Reuters) –
Diana Shipping Inc’s quarterly profit fell 39 percent as the Greek drybulk carrier continues to be hit by low rates.
– Time charter revenue fell 17 percent in the first quarter to $57.6 million.
– Profit fell to $20 million, or 25 cents per share, from $33.1 million, or 41 cents per share, a year ago.
Relativno velik promet sa relativno solidnim minusom uvijek je znak preokreta. Naravno ovdje to ne mora biti tako pošto je trend padajući da ga se može osjetiti u zraku. Nešto neshvatljivo. Ovo već postaje slučaj.
kako je lijepa grofica ha ha..zaljubio sam se….kinu grize inflacija,to je glavni problem,ali kažem,panamaxi će ostat koliko toliko iznad vode zbog brazila i kanade,njih će ova kriza najmanje pogoditi..kina pokušava amortizirati pad ulaganjem u europu,međutim,to je sve jalova inicijativa,to je samo da se ne potone naglo,nego postupno,ali pad kine je neizbježan,podsjeća me na bivšu jugu,sve puno love,sve cvijeta..međutoa..inflacija ih gadno nagriza,i to će brodari narednih godina itekako osjetiti,nažalost…
alt333 ma koja usporedba, Kina i ex.Juga. Prije bi se moglo usporediti sa Rusijom. O ostalim špekulacijama neću ni govorit.
idemo long kad padne na razinu iz 2004 [thumbsup]
već godinama se koristi upumpavanje likvidnosti kao rješenje,međutim to pali kad se to obavlja u zdrav realni sektor,kapitalizam je zbog bahatosti i profita napravio od kompanija nezdrav sustav,iz kojeg se izvlačio profit,ne vodeći računa o perifernim slojevima društva koji su bili i glavni pokretač profita,sada taj sloj ljudi grca u dugovima i plaća danak svoje lakomislenosti,oni su kao iscijeđeni limun,i džabe iscjeđeni limun i dalje cijediti kad nema više soka u njemu,treba se iscrpljeno stablo posjeći,posaditi novo i čekati neko vrijeme da ta reforma da rezultat,to će napravit novi francuski premijer,ako dođe na vlast,i ja se slažem sa njegovim programom,koji ruši kapitalizam i ponovo uvodi socijalizam,naravno sustav u toj preobrazbi će doživjeti velike promjene i te promijene će biti bolne,ali i nužne…
Kolega dobro vi zborite i Jesus isto al nitko vas ne sluša, jedino cijena ove dionice vas sluša i ide u smjeru koji vi želite. Recimo ovako 9998 dioničara očajnički želi rast a ona ide u smjeru kojeg priželjkuju samo dva dioničara, vi i Jesus. Ne mogu zamisliti da samo dva diničara stopiraju rast ATPL. Vrlo frustirajuće.
Ne mogu zamisliti da samo dva diničara stopiraju rast ATPL. Vrlo frustirajuće.
Zašto bi to bilo frustrirajuće, u mogućnosti si kupovati dobru robu za trećinu cijene, gdje je problem?
Zašto bi to bilo frustrirajuće, u mogućnosti si kupovati dobru robu za trećinu cijene, gdje je problem?
[/quote]
Nažalost više nisam in, i mislim kako je ovo pravo mučenje za one koji su ostali. Da je cijena na normalnoj razini sve bi bilo u redu, ovako slijedi pad i samo pad. Da to bi trebalo veseliti svih, a posebno veselje će biti kada objave rezultate poslovanja za drugi kvartal. Tada će se valjda organizirati vatromet, ma dajte. Nisam imala bog zna kakav paket ali sam si mislila kada prodam ovo će sigurno up, tako je naime skoru pa uvijek. Međutim nešto tu il ne štima il nekome smrde noge, oprostite na izrazu.
Kontesa je prodala pa plače na ovoj temi jer misli da to djeluje na cijenu. Interesantan je ovaj poslovni forum, da se nasmiješ do suza 🙂
Ne trebate bit nestrpljivi vrijeme će pokazati ko je bio u pravu…
Kontesa je prodala pa plače na ovoj temi jer misli da to djeluje na cijenu. Interesantan je ovaj poslovni forum, da se nasmiješ do suza 🙂
Ne trebate bit nestrpljivi vrijeme će pokazati ko je bio u pravu…
Mene je iskreno ganula, ali čini mi se da ona plače jer dionica nije zaronila koliko je očekivala. Smiješno bi bilo da je prodala i sada navija za rast, osim ako možda nije kupila, tko će danas vjerovat ženama. Moja bivša mi rekla da je samnom iz ljubavi i da je ništa ne interesira pa mi skoro uzela sve, a koliko je uprihodila/trošila bolje da ne govorim.