Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
tjedni , dok se ne docepa crvene zone i ostane iznad ..nema govora o preokretu LONG trenda…dotad voznja gore dole 50-100 kn…
Ako se razljute. počet će i oni kupovati svoje dionice…..i ublažiti pad cijene.
Ja sam izgubila 1000 Eura a imala sam namjeru dulje ostati u ovoj dionici. Kad sam vidjela FI ko da me netko polio kantom hladne vode, otišla sam glavom bez obzira.
Ako si zaista očekivala pozitivno FI za 1Q na mizernim vozarina nepopravljivi si optimist. Osobno sam planirao gubitak od 15-ak miljuna dolara ATPL ove godine i nisam promjenio mišljenje (to sam negdje i napisao u ranijim postovima početkom godine). No, i tad i sad sam držao da je to zdrava firma i vrijeme će to pokazati. Nažalost, trend je down i iskustvo nas uči da nije dobro ići kontra trenda, ako su to neki ovdje željeli ukazati u pravu su.
Ipak, nevjerojatna je ova panika, 1700 dionica odavno nije prodano u jednom danu, da nije potonuo neki brod ATPL?
[/quote]
kako komentirate optimizam i kupljenih 1700 komada?
kako komentirate optimizam i kupljenih 1700 komada?
A, kako komentirate pesimizam i prodanih 1.700 komada (uglavnom po bidu)? [shocked]
Relativno velik promet sa relativno solidnim minusom uvijek je znak preokreta. Naravno ovdje to ne mora biti tako pošto je trend padajući da ga se može osjetiti u zraku. Nešto neshvatljivo. Ovo već postaje slučaj.
Kontesice,
pa kako može postati slučaj ? Zar nije izvješće sve reklao, što bi još trebalo?
Meni se atpl uvijek držala u fokusu i bitiće i dalje, nemam je, ali sam je puno puta imao. I imati ću je i dalje, dionica je lako predvidljiva. Poslovanje predvidljivo tako da je teško puno love izgbiti ako se ne ponašaš kao navijač na tribinama HNL-a [proud]
Rekao sam da se više neću javljati, ali sa doslovno 1700 prodanih komada dionica je pala 4!!! (kune) ili mizernih 2%. Nekad je to znalo biti i 20%. Mislim da je sa manje dionica srušena od 700 na 400. Žalim ljude koji su prodali bez obzira kuda sutra otišla. Kontesa je u pravu kada kaže da ovo postaje već slučaj, ja bi nadodao da je to već odavno.
Ako se razljute. počet će i oni kupovati svoje dionice…..i ublažiti pad cijene.
A zašto da kupuju svoje dionice kad će ih i tako podijeliti kao i svake godina (kakti za zasluge ,prošle godine su dijelili po 400 komada i to sasuli na burzi)
Relativno velik promet sa relativno solidnim minusom uvijek je znak preokreta. Naravno ovdje to ne mora biti tako pošto je trend padajući da ga se može osjetiti u zraku. Nešto neshvatljivo. Ovo već postaje slučaj.
Bravo! Pogodila si! [thumbsup]