Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
Vaš link Danas u amera potop.
Atlantska iskazala gubitak od 0,5% kapitala u vrijeme najgorih vozarina, a dionica pala 10%.
A tko zna, možda će u stečaj ovih dana. [huh]
Atlantska iskazala gubitak od 0,5% kapitala u vrijeme najgorih vozarina, a dionica pala 10%.
A tko zna, možda će u stečaj ovih dana. [huh]
Mislim da će prije u dokapitalizaciju na štetu malih dioničara. Sad je prilika da uprava preuzme većinski paket po cca 250-300 kn.Kao opravdanje mogu dati svjetsku krizu, cijene nafte i niske vozarine.
Recimo milijun novih dionica.
a nisam mogao odolit, prije nego dođemo na 200 ja malo i po današnjim cjenama mezio 🙂
a nisam mogao odolit, prije nego dođemo na 200 ja malo i po današnjim cjenama mezio 🙂
me too [rolleyes]!
Ja sam izgubila 1000 Eura a imala sam namjeru dulje ostati u ovoj dionici. Kad sam vidjela FI ko da me netko polio kantom hladne vode, otišla sam glavom bez obzira.
Ako si zaista očekivala pozitivno FI za 1Q na mizernim vozarina nepopravljivi si optimist. Osobno sam planirao gubitak od 15-ak miljuna dolara ATPL ove godine i nisam promjenio mišljenje (to sam negdje i napisao u ranijim postovima početkom godine). No, i tad i sad sam držao da je to zdrava firma i vrijeme će to pokazati. Nažalost, trend je down i iskustvo nas uči da nije dobro ići kontra trenda, ako su to neki ovdje željeli ukazati u pravu su.
Ipak, nevjerojatna je ova panika, 1700 dionica odavno nije prodano u jednom danu, da nije potonuo neki brod ATPL?