ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $6627 (UP 16)
BPI Average of the T/C routes $10835 (UP 503)
BSI Average of the T/C routes $10374 (UP 190)
BHSI Average of the T/C routes $8399 (UP 73)

BDI 1028 +2,2%
BPI 10835 +4,9%

bdi gori – atpl doli [undecid]

Ide to dalje:

Vaš link

BDI 1028 +2,2%
BPI 10835 +4,9%

U tim slučajevima mi je najljepše kupovati! [thumbsup]

Odlično, keš je najbolja imovina trenutačno

Najlošija definitivno.Cijene svega i svačega skaču u nebesa a ti kažeš da je keš najbolja imovina. [lol]

BDI 1028 +2,2%
BPI 10835 +4,9%

neka samo index raste……

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

"The Panamax M/V PETKA (75,460 dwt 1994 blt B&W) reported sold to European buyers for US$ 9.7m with 1 year timecharter back to the Sellers Atlantska Plovidba at US$ 10,000 per day. "

Kako se kreću ugovorene cijene panamaxa bdi i bpi bi mogao pošteno potegnuti .. netko ovdje blokira cijenu i paše mu izači na ovim razinama. vjerovatno tko ima uvid u više od top 10 zna o kome se radi. A meni se ne žuri,samo neka vozarine rastu.kako veliki prodavač brenza,tako će doći i veliki kupac,kojeg neće moći zadržati. 500kn uskoro.

idući tjedan će bit bolje...

Blokira sa ukupno 60 k kn prometa ??? 🙂
jednostavno nema interesa, kad se krenu interesirati ima da leti, a do tada spavanac, i neka pomalo

500kn uskoro

Ako je vjerovati riječima kapetana Kulaša, onda će gore spomenuti panamax stvarati 5.000 do 10.000 dolara gubitka na dan. Koliko će gubiti ostali novi brodovi i do kada, ne znam.

Veća je vjerojatnost da uskoro bude 300 kn.

pa i nije daleko od 300,

al i da prodaju svih 16 brodova po ovoj cijeni šta je zadnji stariji brod prodan ( i ovaj novi 🙂 ), to ispada preko 600-700 kn po dionici, bez ostale imovine i zadržane dobiti

tako da može i na 200 kn 🙂 di ćeš bolje, da se bar još neko vrijeme zadrži na ovim razinama dok rastu vozarine

Kako se kreću ugovorene cijene panamaxa bdi i bpi bi mogao pošteno potegnuti .. netko ovdje blokira cijenu i paše mu izači na ovim razinama. vjerovatno tko ima uvid u više od top 10 zna o kome se radi. A meni se ne žuri,samo neka vozarine rastu.kako veliki prodavač brenza,tako će doći i veliki kupac,kojeg neće moći zadržati. 500kn uskoro.

istu pricu prodajes i na ingri vec godinama…evo samo sto nije stigao veliki kupac [lol] [lol] [lol]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close