ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 17:33
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
21.266
434
49,00
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Da li bi mogli danas jednu dražbicu uravnoteženja?
BearG? Ivedome? [thumbsup]

Atlantska mi je prva ljubav koja zaborava nema i mada trenutno nemam ni komada uvjek je pratim. Siguran san da će prebroditi ovaj period i dočekati bolje vozarine i to sa respektabilnom flotom,međutim ipak mislim da još nije vrijeme za ulazak u ovu dionicu ma koliko uzimali u obzir da burza percipira buduću vrijednost kompanije.U svakom slučaju ovu dionicu pratin i sigurno ću opet biti dioničar…….

Vaš link

@Lojtrice francesco je profi i on sredstva ulaže di namiriše krv, nije na čeki ko mi ovdje. On živi od burze i nema emocija, malo sentimenta ostalo zato jer je prodavao Atlansku over 3000. Naplatio je on dobro prvu ljubav. Nego kad smo već kod zse-a tko je srušio sklopku danas. Tko će odgovarati za nanesenu štetu??? [angry] [angry] [angry]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Još sutra imate pravo guliti građane prije blagdana….a onda , mir….o.k.? Pogledajte kakav je mršav promet, više Vam nitko niti neće prodati dionice..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

međutim, ipak mislim da još nije vrijeme za ulazak u ovu dionicu ma koliko uzimali u obzir da burza percipira buduću vrijednost kompanije.

Slažem se. Nije vrijeme za ulazak. Ima još puno vremena.

Da je obnovila flotu kad su brodovi najjeftiniji,

Da? Samo ja bih više volio da su krenuli u obnovu flote kad su brodovi najjeftiniji, a ne da im se skupo naručeni brodovi isporučuju u vrijeme najjeftinijih novogradnji i najnižih vozarina.
Uz naznaku da može niže i od najnižeg.
Ne kažem da nije jeftino i da nije prilika ali ima tu još dosta rizika. Oprezno i ne pretjerivati s udjelom u portfelju, IMO.

Na 300 kn je bio dobar buy(pisao sam o tome tada(na 300)), sada je manje atraktivan buy ali nije loš..

Moje mišljenje je da je na long term dosta solidna prilika…

Koliko cijena goriva utjeće na COGS ATPL?

Nije isti core bizz ali vidite Carnival Cruise…
Može imati vrlo adverse effect.

Još bitnije, tko su većina kupaca poslova ATPL?

Da li ATPL ima hedge za volatilnost goriva?

Kako pad industrijske proizvodnje(čitaj gradnje nekretnina) u Kini utječe na ATPL i gdje je njena pozicija naspram USA ili JAR-a?

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Vi što tvrdite da nije vrijeme za ulazak, di vidite cijenu dionice za recimo 3miseca???

idući tjedan će bit bolje...

dajte mi samo recite koliko se to dionica protrgovalo na 300 kn,?

Ovaj tjedan brod jedan, naredni tjedan noh ajn mal [thumbsup]

Vi što tvrdite da nije vrijeme za ulazak, di vidite cijenu dionice za recimo 3miseca???

Ispod sadasnje.

Može li mi netko objasniti zašto nema prodaje a ni kupnje?

New Report

Close