ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Istina. Neki se vec nekoliko godina uvijek iznova "vesele" dokupu. Blago njima, nikad im ne ponestane novaca. A imaju i vremena jer najavljuju cekanje godinama. Imati i vremena i novaca, pa to je f 🙂 antasticno! [lol]

Panamaxi kreću u rikverc neminovno. Vidjet ćemo dokle. Nisam optimista.

Ja nisam prodao al prati se, 3585 komada na asku do 3500 kuna. Lik je spustio cijenu za 100 komada sa 3750 na 3500. Sve je pod kontrolom. Bid šupalj ko ementaler, 897 komada do 202 kune. Tamo je Jesus brani sa 45 komada. [lol]

Ha,ha..dobra..legendo..ha,ha.. [thumbsup]

Lojtra @ malo zivis u nerealnom svijetu…onakav balon hr burze 2006-2008 neces nikad vise vidit…no dobro…da te ja ne uvjeravam previse ..trziste ce te uvjerit ,treba vremena …tek 3 godine si u dokupu…atpl na 400 kn se vidilo da ima brdo prodaje…a staro pravilo glasi :AKO NE MOZE VISE RAST MORA PADAT

[rolleyes] p.s. koje godine predvidjas cjenu 4000kn tj. +1000% i objasni mi molim te fundamentalne razloge za to…hvala.

bravo svaka čast….
Svaki put uspiješ kupit na dnu i prodat na vrhu….ma znaš i gotovo… [lol]

A BALVANA!!! :) :) :)

Nekako mi se čini da to nemože ispod 350……. jel se slažu kolege????? …….LP

BearG @ nije dno ni vrh ..334 prosjek K …398 prosjek P …danas se mjerka malo kupit …. [undecid] premali je volumen…ali kupit cemo malo..

koji ti je target prodaje??? i razdoblje???

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ako može neki tehničar dati procjenu kretanja u budućnosti HARPEX indexa, jedinog mjerodavnog za brodare. Osobno mi se čini da ovdje slijedi snažniji zaokret! [thumbsup]

HARPEX - Jedini put za brodare

Harpex je za kontejneraše, a mi ih nemamo ovdje

Ovi su bili skočili, a od tada mlitavo. Lijepo reče Inverter da nemaju goriva za rast.

Molio bih gosn.sinu ako može TA za atpl.
Vidim da ste se raspisali pa shodno tome pretpostavljam da ste na bidu danas od 350-360.
Dašače siguran sam u to.

http://www.2shared.com/photo/9-ht7-QU/ATPL7.html

He who overcomes others is strong, but he who overcomes himself is mighty.

Ovi su bili skočili, a od tada mlitavo. Lijepo reče Inverter da nemaju goriva za rast.

kod jenkija goriva koliko hoces…ne izvrci rijeci [smiley]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close