Ajde ne napadajte boss-a, dobro on zbori, vrlo dobro, čak odlično, kad čovjek malo bolje promisli bolje golub u ruci neg na vrabac grani, ovo može i do 250 i to vrlo skoro. Mnogi tvrdoglavci da ne kažem nešto gore neće uspjet kapitalizirat kratkoročni pokušaj trejda jer žele da ih netko pokupi na 370-400. Na kraju će je loviti na 300, a možda i niže. Tak to ide, inače kockarnica bi brzo propala.
pa ako raste odlično, ako padne na 320kn još i bolje, prodat ću nešto drugo što je odradilo rast i još dokupiti.. zar bi me to trebalo nervirat. oni koje zanima dobit od 20kn na atpl bolje i da nisu u dionici.
Dragi što ti radiš nego strašiš naivce sa svojim smješnim prognozama oko 320 kuna,tko imalo zna o ovoj dionici smješno mu je objašnjavat, nego uvati se ti ovih padobranaca što još prodaju dok ti nije kasno.
Hm…smješne prognoze su bile i na 700 dok smo trubili da to ide u bezdan..pa su me mnogi nazivali drukerom…a evo di je sad…
No dobro kolega, najte kaj zamerit,znam i ja da ova cijena nema baš veze s vezom,al dosta toga na ovoj našoj burzi nema veze s ničim i treba se tome prilagoditi…a i moramo se malo zahebavati 🙂
Tako da bi realno do izvješća krajem 4-tog mjeseca koje će biti izuzetno negativno,(osim ak ne stave dobit od prodaje broda u prvi Q )cijena bez problema mogla otklizati do 320 kn.. [thumbsup] [smiley]
Kako se osijećate vi što ste prodali..??
Dobro-loše?
Pratite li atpl ?
[smiley]
Ja nisam prodao al prati se, 3585 komada na asku do 3500 kuna. Lik je spustio cijenu za 100 komada sa 3750 na 3500. Sve je pod kontrolom. Bid šupalj ko ementaler, 897 komada do 202 kune. Tamo je Jesus brani sa 45 komada. [lol]
Evo imate na bidu 1000 kom na 354 za iskrcaj.
nije puno al bitno da raste 917 bdi
Pre-Market: 3.48 Up 0.04 (1.16%)-Drys
Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $4473 (UP 45)
BPI Average of the T/C routes $8283 (DOWN 11)
BSI Average of the T/C routes $11035 (UP 86)
BHSI Average of the T/C routes $8544 (UP 83)
nije puno al bitno da raste 917 bdi
može link? Očito imaš nešto brže od ovoga!
http://www.dryships.com/pages/report.asp
Kako se osijećate vi što ste prodali..??
Dobro-loše?
Pratite li atpl ?
[smiley]
prodano na 400 ,,osjecaj jako dobar… [tongue] sad da vidimo di cemo nac novi support [undecid]
Lojtra @ malo zivis u nerealnom svijetu…onakav balon hr burze 2006-2008 neces nikad vise vidit…no dobro…da te ja ne uvjeravam previse ..trziste ce te uvjerit ,treba vremena …tek 3 godine si u dokupu…atpl na 400 kn se vidilo da ima brdo prodaje…a staro pravilo glasi :AKO NE MOZE VISE RAST MORA PADAT
[rolleyes] p.s. koje godine predvidjas cjenu 4000kn tj. +1000% i objasni mi molim te fundamentalne razloge za to…hvala.