krepo mi internet,jer mi tko moze reci kakva je situacija vani,kako je egle zatvorio jučer’??
Zahebaješ ti ive dome a?
evo ja ću postat… [bye] [wink]
EGLE Mar 26 1.96 Up 0.16 Up 8.89% 1.80 1.97 1,736,427 1,064,550 123.49M
http://finance.yahoo.com/quotes/DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,NM,QMAR,TBSI
crnim slovima sam označio promet
[shocked]
koji je veći 70% od tromjesečnog prosijeka uz rast od 8,89 %….
eto pa uživajte..
Ponavlja se scenarij od jučer. evidentno spuštanje sa malim brojem dionica( maloprije jednom jedinom dionicom lupljeno po bidu!) a kasnije će nadam se bit lupanja po asku do 400 kn jer ne možemo ignorirati jučerašnje odlične vijesti sa vanjskih burza a posebno brodara koji su rasli i preko 8%. [thumbsup]
Zahebaješ ti ive dome a?
[shocked]
eto pa uživajte..
Ma sve je to ok. al ovo je ZSE i tu vrijede druga pravila….
Danas okret BDI-a u crveno a samim time i ATPL….vani burze isto prenapete..tak da jednostavno mora uslijedit korekcija…ak ne ovaj onda drugi tjedan..
Znači vozarine nikakve,poslovanje negativno,što znači lagani povratak cijene na 300 kn…a i brodari ove god. jednostavno nisu IN… [bye]
Zahebaješ ti ive dome a?
[shocked]
eto pa uživajte..
Ma sve je to ok. al ovo je ZSE i tu vrijede druga pravila….
Danas okret BDI-a u crveno a samim time i ATPL….vani burze isto prenapete..tak da jednostavno mora uslijedit korekcija…ak ne ovaj onda drugi tjedan..
Znači vozarine nikakve,poslovanje negativno,što znači lagani povratak cijene na 300 kn…a i brodari ove god. jednostavno nisu IN… [bye]
[/quote]
Znači out su jesi to tija reć… [lol]
A dragi korisniče onda vam je najbolje da ih prodate a po vašem piusanju vidim da već jeste , pa vas to sad svrbi malo… [tongue]
Ovo vam je isto bitno za vozarine..tek sad vidim japan danas u plusu 2,36 %! [shocked]
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=asia
Dragi kolega izgleda mi da nemaš niti jednu dionicu ,ako stvarno nemaš kupi jer ćeš opet žalit ovdje po forumu što je in ili nije’HEHE [kiss]
Ponavlja se scenarij od jučer. evidentno spuštanje sa malim brojem dionica( maloprije jednom jedinom dionicom lupljeno po bidu!) a kasnije će nadam se bit lupanja po asku do 400 kn jer ne možemo ignorirati jučerašnje odlične vijesti sa vanjskih burza a posebno brodara koji su rasli i preko 8%. [thumbsup]
Spuštanje s malim brojem dionica ??? Lupanje po asku do 400…daj ne navlači opet naivce…
Ko da je rasla na velikom broju dionica…
Kak se sad osjećaju ovi koji su prije par dana kupovali po 400…evo danas imaju kolko hoćeš po 10% nižoj cijeni….
A pošto bi vozarine koje su i onako nikakakve mogle sad par tjedana ići još u minus,zna se gdje ovo ide…prvo puca 360…pa 330 i onda zaustavljane možda na 300..ili ajd na 320 [bye]
Dragi kolega izgleda mi da nemaš niti jednu dionicu ,ako stvarno nemaš kupi jer ćeš opet žalit ovdje po forumu što je in ili nije’HEHE [kiss]
zaboravio si napisati disclaimer :"ovo nije nagovor na kupnju ili prodaju"
Spuštanje s malim brojem dionica ??? Lupanje po asku do 400…daj ne navlači opet naivce…
Ko da je rasla na velikom broju dionica…
Kak se sad osjećaju ovi koji su prije par dana kupovali po 400…evo danas imaju kolko hoćeš po 10% nižoj cijeni….
A pošto bi vozarine koje su i onako nikakakve mogle sad par tjedana ići još u minus,zna se gdje ovo ide…prvo puca 360…pa 330 i onda zaustavljane možda na 300..ili ajd na 320 [bye]
[/quote]
Pa i druge su se dionice korigirale!!! Lupetaš bezveze. Sjećaš li se naloga po 1000 komada na 366 kn dok je rasla. I tako će biti opet, najmanje do kraja tjedna. I cijena 400.
LP