ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo ja nabrzaka prodao večinu dionica i ubo ATPL po 3180. Pa šta bude. Znam da je kocka, al meni se ovo čini strašno jeftino. Pa šta ima veze jedan kvartal, već sljedeći će dobit možda biti mnogo mnogo viša.

Čestitam [thumbsup]

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

Nadam se da će Vam se svidjeti (posebno označene vijesti na grafikonu): http://www.poslovni.hr/57010.aspx Molim Vas da imate na umu kako je ovo još debelo u testnoj fazi.
Lijep pozdrav svim korisnicima

Za svaku pohvalu[thumbsup]
Lijep pozdrav i Vama.

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

mirovinci drze dionice dugorocno,ako pokupuju solidan dio dionica atlantske i budu ih drzali nekoliko godina,ostat ce manje dionica za trgovanje investitorima koji su tu na kraci rok.moze li smanjen broj dionica za kratkorocnu trgovinu dovesti do povecanja cjene iste ?

Točno.
Međutim pođimo od pretpostavke da mirovinski fondovi sada za razliku od jutros imaju npr 7000 kom ATPL.
1. Već sutra ćemo vidjeti da li postoji nekakav dogovor između njih jer ako ga ima vrlo će lako uštopati cijenu i umrtviti dionicu na ovim ili nižim razinama pa u miru dokupljivat mjesec , dva a ako i treba godinu ili više.
2.Ukoliko nema dogovora o redoslijedu i količinama moguć je nagli rast cijene dionice sve dok se ne dogodi ovo gore navedeno.

Možda griješim.
Pozdrav

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

vorda:

Zašto misliš da kukam? Ja dionicu nikada ne prodajem sa minusom pa prema tome niti ne gubim. Neću izgubiti niti ovdje. Ja sam ti od onih koji kažu ono što misle, bez obzira da li posjeduje dionicu ili ne. Da se cijena vrati i na nulu, to se ne bi previše osjetilo na mome portfelju.[thumbsup]

pa takav dojam odaješ. bar te ja tako doživljavam. djeluješ pesimistično u svim postovima koje sam do sad pročitao.
BTW, cijena se ne može vratiti na nulu jer na nuli nikada nije niti bila.
adios

0 il 20 kn tak svejedno! [smiley]

p.s. ovdje ne smiješ pisat što misliš jer ako je to slučajno negativno onda nemaš pojma il drukaš za dokup il si lud il ti odma krenu u napad na roditelje! [rolleyes] [wink]

PD_Web:
Nadam se da će Vam se svidjeti (posebno označene vijesti na grafikonu): http://www.poslovni.hr/57010.aspx Molim Vas da imate na umu kako je ovo još debelo u testnoj fazi.

Za svaku pohvalu, ali i s jednom kritikom.
Na stranici s osnovnim podacima, nalazi se top 10 dioničara, ali ne svježe stanje, već stanje s kraja rujna mjeseca.

PD_Web:

Ukoliko će se promjene u top 10 pratiti tromjesečno, a ne dnevno, onda moja isprika za nepotrebnu kritiku.[pray]

Bilo bi nemouce svaki dan unositi izmjene, ali možda SDA ponudi tu uslugu jednom za ostale portale . Na svakog se dionicara iz top 10 moze kliknuti i vidjeti da li se nalazi u top 10 u drugim firmama.
Svi podaci se naravno odnose na zadnji dostupni kvartalni izvjestaj.

Ovo ćemo i navesti u disclaimeru ispod, ali za sada nije bio prioritet pošto tek testiramo

Slaven Andrašić, Poslovni dnevnik

” 0 il 20 kn tak svejedno! [smiley] p.s. ovdje ne smiješ pisat što misliš jer ako je to slučajno negativno onda nemaš pojma il drukaš za dokup il si lud il ti odma krenu u napad na roditelje! [rolleyes] [wink]
[/quote]
a kada je to cijena ATPL bila i 20 kn? 1903? u doba parabroda?[smiley]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

@Pd_web
Malo OT, ali kada detaljan pregled možemo očekivati u punoj funkciji (i za druga dd)?

” 0 il 20 kn tak svejedno! [smiley] p.s. ovdje ne smiješ pisat što misliš jer ako je to slučajno negativno onda nemaš pojma il drukaš za dokup il si lud il ti odma krenu u napad na roditelje! [rolleyes] [wink]

a kada je to cijena ATPL bila i 20 kn? 1903? u doba parabroda?[smiley]

ne kolega nego krajem 2003e! [wink]

ali znam da ste je vi tek nedavno otkrili pa vam je vjerojatno to teško za povjerovat! [tongue] [smiley]

febo: ” ” 0 il 20 kn tak svejedno! [smiley] p.s. ovdje ne smiješ pisat što misliš jer ako je to slučajno negativno onda nemaš pojma il drukaš za dokup il si lud il ti odma krenu u napad na roditelje! [rolleyes] [wink] a kada je to cijena ATPL bila i 20 kn? 1903? u doba parabroda?[smiley] ” ne kolega nego krajem 2003e! [wink] ali znam da ste je vi tek nedavno otkrili pa vam je vjerojatno to teško za povjerovat! [tongue] [smiley]

Yup ja sam ju na FIMA virtualnoj burzi kupovao po 30 i prodavao po 35 2003.
[proud] Tada su glavna fora i zarada bili PIF-ovi ( DOM, Velebit, Expandia … ), KOEI je bio 70kn, ERNT 250 [proud]

febo: ” ” 0 il 20 kn tak svejedno! [smiley] p.s. ovdje ne smiješ pisat što misliš jer ako je to slučajno negativno onda nemaš pojma il drukaš za dokup il si lud il ti odma krenu u napad na roditelje! [rolleyes] [wink] a kada je to cijena ATPL bila i 20 kn? 1903? u doba parabroda?[smiley] ” ne kolega nego krajem 2003e! [wink] ali znam da ste je vi tek nedavno otkrili pa vam je vjerojatno to teško za povjerovat! [tongue] [smiley]

aj dobro, krajem te famozne 2003. koja je cijena bila svih drugih dionica na ZSE? rekao bih otprilike ista kao i ATPL.(u odnosu na tadašnje fundamente)
te 2003. nalazio sam se, FYI ,upravo u centru zbivanja. to što sam je nedavno pokupio samo je iz razloga što prije nisam želio kupovati taj sektor što mi je,priznajem, bila pogreška.
Salud!

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

New Report

Close