Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 17.542 | 358 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $4428 (DOWN 118)
BPI Average of the T/C routes $8294 (UP 6)
BSI Average of the T/C routes $10949 (UP 130)
BHSI Average of the T/C routes $8461 (UP 115)
Da mi je samo vidit koji su naivci rodavali ovo na 360 i ispod kad imamo potporu i tehničku a i količinu na bidu..
Dečki prije mjesec- dva dana sam rekao nema više jdpl ispod 80 i nije je bilo…
Pozdravite se sa atpl ispod 360… [bye]
Bilo pa prošlo.. [bye]
A stvarno treba biti talent za takvo nešto…ali dobro…
Baltic Dry Index (BDI) +4 912
Brodari rasturaju u pre- marketu
http://finance.yahoo.com/quotes/DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,NM,QMAR,TBSI
Da mi je samo vidit koji su naivci rodavali ovo na 360 i ispod kad imamo potporu i tehničku a i količinu na bidu..
Lp
Slažem se s tobom oko tehničke.kad ode ovih 320kom bit će trčanja na ovoj dionici.NA 370 lijepa količina za kupit:
Bilo pa prošlo.. [bye]
[proud]
Bilo pa prošlo.. [bye]
Ma kakva tehnička potpora…ide ovo uskoro na 320…samo čekaj da BDI malo zaokrene na crveno..a mogao bi ovih dana…
Pa sa ovim vozarinama brodari konstantno posluju sa finim minusom..a i izvješće če i to pokazati…a naznaka nekog oporavka nema ni u tragovima,kako će i bit od tolikog zasićenja tržišta sa novogradnjama…
Ps.Ovo nije nagovor na prodaju ili kupnju dionice,mada je autor svoje prodao na 400 kn,kao što je to TA nalagala, te naravno da želi opet kupiti po što jeftinijoj cijeni :-)…recimo od 330 pa na dolje bi već bila dosta dobra kupnja…al s obzirom na to kakva vremena dolaze za brodare moglo bi se još jednom lako testirati 300 kn 🙂
Dobro si rekao da bdi će zacrvenit to je logično nakon 10 dana rasta samo mislim da bi mogao kupovati po 500 mislim jeftinoj cjeni
Prije par dana je netko rekao da ovdje nema goriva za rast i tu je sva mudrost oko ove dionice. Sada je problem tkz. rasta jer se na 400 javio otpor ekipe koja bi kapitalizirala kupnju do 340. Da ima goriva oni bi bili sravnjeni sa zemljom ovako je nastalo odbijanje i uzmak da bi se nekako uz manje potrošenog ta barijera lakše probila i razvodnila. Dakle zasad se radi o igri živaca pa kome popuste prije tad će i dionica opet gore do iduće prepreke. Rast je uvijek ograničen jer ovdje su više manje svi dobro opečeni, toliko da im zeleno izaziva čuđenje, i mentalnu rekciju sell sell čim naraste 20 kuna, nek se sada nadaju novi kupci meni je pun kufer ovog s….a.
500kom za zatvaranje… nije loše… very nice…