ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Raslo na prometima oko 1 mil kuna a pada u prometima od 80 k kuna.
Pametnom dosta

spava se ha

Vaš link

Baltic Dry Index (BDI) +6 902

A promet 80 kn…hahaha [lol]

Malo si bio uranio. Do kraja dana se nabralo ca. 260.000 kn
Inače, ne vidim razlog za smijeh, ali nema veze.
Glavno da si zadržao vedar duh čak i u nepovoljnoj situaciji.
[smiley]

http://seekingalpha.com/article/451621-%5Bb%5Ddiana-shipping-overvalued-relative-to-baltic-dry-index%5B/b%5D?source=yahoo

Mr. Personal Jesus,
pametno i suvislo pišeš, uvijek argumentirano, ali sa nekom svrhom koju nitko ne može dokučiti. Ulagač vulgaris bi rekao druker. Za ovu dionicu postoje razlozi za, ali bogme i protiv. Niti jedan tvoj post nije do sada ma barem jednu optimističnu stvar naveo, a ima ih napretek. Možeš li javno reći zbog čega si uteg populacije na ovoj temi na ovom forumu?

Ma Javiere, neko ko je uvijek dežuran na temi dionice koja ga ne interesira i koju stalno pljuje očito nema pametna posla u životu..

Mr. Personal Jesus,
pametno i suvislo pišeš, uvijek argumentirano, ali sa nekom svrhom koju nitko ne može dokučiti. Ulagač vulgaris bi rekao druker. Za ovu dionicu postoje razlozi za, ali bogme i protiv. Niti jedan tvoj post nije do sada ma barem jednu optimističnu stvar naveo, a ima ih napretek. Možeš li javno reći zbog čega si uteg populacije na ovoj temi na ovom forumu?

Pa objasnio sam Vam zašto piše i kad piše , a kad stavlja stanje brodara onda napravi screnshoot na najnižim cijenama u toku trgovanja..
Jer naravno to posta zavisno jeli kupio i prodao.
Ja nisam trader na ovoj dionici i ne zanima me 10-20-50% jer znam da ću ovdije sigurno zaraditi dobre pare.

Čak što više siguran sam u to..
A opet ovaca ima puno i krdu je širok horizont..
Pišem o tome dok je atpl bila 300-320.

Precimo jeli napisao da je BDI narastao skoro 30% pa i više..
Jeli napisao da su brodari vani već odavno narasli 100% od najniže točke..

Interesantno zar ne?

Zbog toga mi je i pomalo smiješan,ali šta ćeš neka ga..

Danas BDI opet gore a ako bude od volje može postati brodare ali bez screnshoota , ako nebude ja ću..

[lol]

A BALVANA!!! :) :) :)

Evo tko se želi iskrcat ima 1000 kom na 366,40..

Kolega per Jesus izvolite.. [lol]

Nadam se da ste zadovoljni cijenom… [lol]

BDI up +6 908

Baltic Dry Index (BDI) +6 908

http://www.dryships.com/pages/report.asp

New Report

Close