Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 21.266 | 434 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
Kako bi se odrazilo na cijenu dionice kad bi atlanska prodala hotele:
http://www.business.hr/ulaganja/najjaci-svjetski-hotelski-lanci-jedva-cekaju-okupirati-hrvatsku
Kako bi se odrazilo na cijenu dionice kad bi atlanska prodala hotele:
http://www.business.hr/ulaganja/najjaci-svjetski-hotelski-lanci-jedva-cekaju-okupirati-hrvatsku
Nemojte to više spominjat odma je panika
Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $4881 (DOWN 307)
BPI Average of the T/C routes $8037 (UP 110)
BSI Average of the T/C routes $10340 (UP 268)
BHSI Average of the T/C routes $7915 (UP 134)
Ha,ha bdi raste a atlanska pada
Kolega vi očito kratko vrijeme učestvujete u teatru apsurda zvanom ZSI!
Ha,ha bdi raste a atlanska pada
Reko sam ti kad ćeš je prodat ako želiš biti bogat. Zaboravi na nju do tada, okani se poslovnog i tog datuma otvori gledalicu i daj nalog. Ide ona opet nazad, kad me ne slušate. Radije stani na bid sa 100 komada, pa ćemo je polako gurati naprijed. Ovako nas hebu dečki koji se još ne briju.
[lol] ,evo nema vise ispod 400 kn [rolleyes]
Pogledaj ovog što se iskrcao s 440 komada na 390 kn pa ćeš vidjeti da ima. [smiley]
Ja bih prije rekao da vas je taj isti dobro navukao.
Pogledaj ovog što se iskrcao s 440 komada na 390 kn pa ćeš vidjeti da ima. [smiley]
[/quote]
Super ti je gledalica [lol] ,jel mi možeš transakcije staviti da vidimo to iskrcavanje [tongue]
Rate($/Day) Change
Pogled na BCI ledi krv u žilama, užas. Jako, jako teška godina za brodare, nadam se da je sve to ipak već uračunato u ove smiješne cijene domaćih brodara.
Rate($/Day) Change
Pogled na BCI ledi krv u žilama, užas. Jako, jako teška godina za brodare, nadam se da je sve to ipak već uračunato u ove smiješne cijene domaćih brodara.
[/quote]
Poplave u Brazilu
Iron Ore Output to Fall After Vale Shuts Railroad
Iron ore output may slow and freight rates weaken after Vale SA (VALE3), Brazil’s biggest exporter of the raw material, closed a railroad to the northeastern port of Ponta da Madeira, said Arctic Securities ASA.
The low activity for Capesize vessels in the Atlantic Ocean may “keep a clammy hand over the market,” Oslo-based analyst Erik Nikolai Stavseth said in an e-mailed report today. Heavy rains curbed Brazilian iron ore production to 18 million tons in January compared with 34 million tons in December, Arctic said, adding exports slowed as a result.
Vale shut the railroad from the Carajas mine in Brazil after a bridge it was building next to the rail line collapsed March 16, the Rio de Janeiro-based company said in an e-mailed statement.
Source: Bloomberg