ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 09:51
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@ Pinokio
@ malibu

Ma ja sam ciljao na mog pulenčića koji ima većinom supramaxe, a nije ATPL.. pa mi se omakao taj mini-druk.. a evo sad i ovaj [lol] [lol]

koja tuga od burze od ovih 120 k kuna – pola je mojih od dokupa- da si malo smanjim ulaz he,he

@ Pinokio
@ malibu

Ma ja sam ciljao na mog pulenčića koji ima većinom supramaxe, a nije ATPL.. pa mi se omakao taj mini-druk.. a evo sad i ovaj [lol] [lol]

Ma meni je bilo odma jasno,ja sam se samo nadovezao na Pinokia,to je bio post za ublazivanje druka [lol]

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

Brodovi Argosy i Astarea stižu do konca travnja iz Kine, odnosno Koreje. Ako svih 7 preuzmu u 2012. morali bi "preskočiti" miljun tona dwt, i to prvi put u povjesti firme. [thumbsup]

To ćemo ukalkulirat u cijenu 2013… [lol] [thumbsup]

Koja je ovo sramota oko marine Slano.
http://www.seebiz.eu/ingra-i-atlantska-izgubili-zupanijska-skupstina-dodijelila-aci-u-koncesiju-za-marinu-slano/ar-29224/
1 viječnik član NO ACI-a, a druga dva zaposlenici ACI-a(doduše nisu glasovali, premda su stranačke kolege dobile naputke kako dizat ruke).
Da bi ova država išla naprijed – prvo što bi se trebalo dogodit da se očiste politički paraziti po općinama i županijama – a to bi se najbolje riješilo ukidanjem istih.

Koja je ovo sramota oko marine Slano.
http://www.seebiz.eu/ingra-i-atlantska-izgubili-zupanijska-skupstina-dodijelila-aci-u-koncesiju-za-marinu-slano/ar-29224/
1 viječnik član NO ACI-a, a druga dva zaposlenici ACI-a(doduše nisu glasovali, premda su stranačke kolege dobile naputke kako dizat ruke).
Da bi ova država išla naprijed – prvo što bi se trebalo dogodit da se očiste politički paraziti po općinama i županijama – a to bi se najbolje riješilo ukidanjem istih.

Jesi li mislio na ove ispod Craig. Ove treba čuvati, kako bi mi bez njiove pameti. A neka Atlanska odsada malo bolje gleda koga sponzorira u Župi.
Vaš link

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

A gdje je BearG.
Bit će da nije skupio dovoljno pa se ne oglašava. [lol]
Dao bi se kladit da je on pola među ovih poviše 340 na bidu.

[smiley]

Očemo li napokon u blokadu?

Očemo li napokon u blokadu?

Atlanska je već par godina u blokadi, nju treba odblokirati da bude tamo di joj je i mjesto. Jedina zdrava i normalna firma na ZSE. [thumbsup]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

ma dovoljno je da lagano ide ovako gore, ne treba blokade,, sad su ko fol rješili probleme Grčke pa do nekog drugog problema il puškaranja malo predaha

Kolega izvini kad je padala nije baš padala polako…………..

Skupija sam dovoljno…a vrijednost se otključava…
Ovo je tek početak…
BDI i danas u plusu..
Prognozirao sam 1700-2000 bodova…

Vidjet ćemo..
Brodari definitivno postaju in..
Na najnižim su granama i vozarine i sve…a krenulo je gore…
Treba bit strpljiv i ovo će bit pravi otočić sreće do kojeg ćemo doploviti sa atpl…

Sretno
Pametno
I ne prodajite… [thumbsup]

A BALVANA!!! :) :) :)

New Report

Close