ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 07:32
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ja se danas vraćam u Atlansku. Treba se ipak vratiti prije svih, vijesti izvana govore da se promet roba povećava, novac se vraća na tržište, uglavnom tko ne riskira nema što ovdje ni tražiti.

Bogatstvo je kad ne znaš koliko imaš.

pred nekih mjesec dana atpl 300kn. jdpl 70kn

danas atpl 340kn nekih +14% jdpl 96kn +37%

idući tjedan će bit bolje...

BDI bi i danas trebao u plus.
Čak što više mišljenja sam da ide sve do 1500 bodova koliko god Vam to smiješno zvučalo..

BDI bi i danas trebao u plus.
Čak što više mišljenja sam da ide sve do 1500 bodova koliko god Vam to smiješno zvučalo..

Misliš li da je to puno? Zašto bi bilo smiješno, pa nisi predvidio BDI 11000 [tongue]

pred nekih mjesec dana atpl 300kn. jdpl 70kn

danas atpl 340kn nekih +14% jdpl 96kn +37%

Otkad sam ja kupio Atpl minus 2% a jdpl plus 20 %.
Moje mišljenje je da veliki nemaju što skinuti s aska bez da dignu cijenu za 50 % a mali nemaju hrabrosti iako svatko iskusan vidi da će Apl eksplodirati na cca 500 kn. Veliki će uz pomoć medija i dalje filati "loše" vijesti ne bi li povoljnije ušli u dionicu od spomenutih cca 500 kn.
Najneiskusniji mali se sad guraju na ask nebi li prodali atpl i kupili nešto drugo a kad to naprave dogodit će se preokret. Ono što kupe će pasti a Atpl porasti. Zato mali i gube jer nemaju strpljenja a veliki i bogati su još bogatiji. Strpljenje je ovdje zakon broj 1. Tko će biti strpljiv bit će debelo nagrađen.

bravo

Strpljenje je ovdje zakon broj 1. Tko će biti strpljiv bit će debelo nagrađen.

Točno kolega, tko čeka, mislim na ZSE, taj se i načeka.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

bdi 824 +1,5%

Capesize 5.786 dollar (- 0,6 %)
Panamax 7.129 dollar (+ 1,8 %)
Handysize 7.106 dollar (+ 1,2 %)
Supramax: 9.035 dollar (+ 2,8 % )

BDI ide do 1700-2000 bodova…

you will see

A BALVANA!!! :) :) :)

i nije 724 nego

824

hehe,više bi volio da si me ispravio nije atpl 340.nego 440,al doći će i to brzo [lol]

A ako baš hoćete i drys u pre- marketu u zeleno… [cool]

http://finance.yahoo.com/q?s=DRYS

New Report

Close