Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
prodao ja sve i idem u dlkv
[bye]
ova dionica nema rasta dok je fokus na građavinarima.tako da niti jedan pametan fond nece uci u atpl zato što vidi kako stoje brodari u svijetu…malo posla puno brodova a krediti dolaze na naplatu….
ako nije išla dnas preko 350…padat ce ispod 300,ekipa izlazi i ulazi u gradavinare gdje je dnevna zarada 10%.
Kolega imamo mi persjesusa da nas maltretira svaki dan,netreba nam još jedan ogorčeni bivši dioničar,zato ako nemate šta pametno napisati bolje šutite [pray]
ova dionica nema rasta dok je fokus na građavinarima.tako da niti jedan pametan fond nece uci u atpl zato što vidi kako stoje brodari u svijetu…malo posla puno brodova a krediti dolaze na naplatu….
ako nije išla dnas preko 350…padat ce ispod 300,ekipa izlazi i ulazi u gradavinare gdje je dnevna zarada 10%.
Kolega imamo mi persjesusa da nas maltretira svaki dan,netreba nam još jedan ogorčeni bivši dioničar,zato ako nemate šta pametno napisati bolje šutite [pray]
[/quote]
ja sam iskren i realan,a ti nemozes preboljeti gubitak,budi faca i daj neki dokaz ili clanak koji dokazuje bolju buducnost brodarima[/b]..[/b]..ja sam ti da clanak od 5 stranica koji dokazuje da je ovo vrijeme amagedona za brodare…što ce i pokazati i pad dionice ispod 300
@roso
Da u dlkv-r-a, ha,ha…
Uložili ste u transparetnu dionicu s poštenim menagmentom [lol] .
Čačić najavio planove i odu građevinari gore – a ja pitam gdje su projekti?
Napravit će ih Radimir za mjesec -dva [lol].
Vi ste samo jedna od ovčica koja je pomogla da izađu oni koji trebaju izać.
Bili živi pa vidili.
Danas puno manjih transakcija. Ulaze budući dugoročni investitori.
[lol] [lol] [thumbsup]
Sad treba kupovati a ne dok preko 200 % poraste kao Ingra. Ako u međuvremenu padne na 300 nema veze, glavno da se ne ostane bez dionica. Bit ću zadovoljan i sa 50 % zarade ali ne vidim razlog da to nebude i 100 %. Kolege iznad, mali ulaze jer za velike nema dosta dionica. Probajte staviti cca 2000 kom na ask pa da vidimo.
A to da su brodari u krizi ..što kažete na to da su vani porasli 50-tak % u tjedan dana? Pogledajte si grafove malo. [thumbsup]
I onda se pitamo zašto nam je država tu gdje je… Firma sa 300 mil kn keša na računu ne valja, a građevinari koji nemaju za plaće i puni su fiktivnih projekata dnevno rastu po 10%. Koliko je ono projekata onomad spominjao IGH, valjda vrijednosti par milijardi kuna? Još bih razumio da je to priča špekulanata, ali izgleda da ima ljudi koji stvarno vjeruju u to…
@roso
svaka čast majstore, ti znaš stvarno odabrati dionicu, a i vrijeme
Ljudi, sad plačete umjesto da skupite gotovinu i kada stvarno padne još kupite i trajno si snizite ulaz.
Ja nisam ušao niti na 300 a niti ću sigurno sada.
Ugl da ne filozofiram, da li će nestati brodari u svijetu?
Svakako da ne.
Samo si gledajte Vama bitne varijable i kada ste spremni…
Apropo Ingre – to je smijurija i loto. Tko dobije dobije tko ne ne(nego i izgubi).
A to da su brodari u krizi ..što kažete na to da su vani porasli 50-tak % u tjedan dana? Pogledajte si grafove malo. [thumbsup]
Kolega mi nemamo nikakve veze sa stranim brodarima, mi smo vezani za Jadroliniju i Rapsku plovidbu a znate da je tamo sve u rasulu tj da je BDI indeks za njih ravan 0, riječima 0 bodova. I još je ove dane bilo takve bure da nisu ni plovili. [angry] [angry] [angry]
Objavim dokument sa zse o prodaji broda vi ga izbrišete,zar je sad i to zabranjeno???
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/9tWMB3Q8QPpdPBEHbIzcKA==.pdf