Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
Samo me čudi da novinari nisu na sva zvona počeli pisat da je dobit Uljanik plovidbe pala 10 puta u odnosu na prošlu godinu.
Vjerovatno su na gablecu ili im nije rečeno da moraju to oglasit na sva zvona- al bit će.
CJENJENI KOLEGA,,IMA LI DIVIDENDE….IL TE VIŠE IZGLEDA NEMA NA OVOM FORUMU,,,ISKRCA SE..
CJENJENI KOLEGA,,IMA LI DIVIDENDE….IL TE VIŠE IZGLEDA NEMA NA OVOM FORUMU,,,ISKRCA SE..
A iskca se on danas na samom zatvaranju…ako nije on, netko drugi je. Dok još može prodat po 3xx…
ako atpl sutra potone ispod 317.- idemo ispod 300.-
trbuh mi govori da ide ona ispod 300…,šta vi mislite?
ha,ha ne bojte se kolega još sam ja tu.
Gle tvrtka je završila godinu u plusu 16 mil kuna . znači nije gubitak a i to je već nešto.
U ovu cijenu dionice ukalkuliran je gubitak prošle godine i 10 godina beznađa u brodarskom sektoru.
Mene samo jedno svrbi gdje su nestala 32 milijuna dolara od prodaje brodova – hmm očito se nije nakupilo dionica u broju u kojem se očekivalo pa se prolongira izvještaj kad se norma pojedinih glavonja ispuni.
Kao što rekoh vjerujem u ovu tvrtku i strpljiv sam ja 🙂
Kolega PersJesus kako Vas nije sram pričat o iskrcaju pri prometu od 140k kuna, s tim da je pola tog prometa ostvareno po prosječnoj cijeni 333 kn.
Kad se ja budem odlučio iskrcat bit će malo veči promet.
Rekao sam ja da g…..pi Ameri dovode grčku krizu u vezu s brodarima. Naime, vidjeli su da jahtaši bježe u obližnje države (između ostalog u Hrvatsku) pa misle da će u tamošnjim marinama ostati više mjesta za panamaxe i capesizove. [lol]
14. veljača 2012.
Vlasnici jahti bježe iz grčkih marina u Tursku, Hrvatsku i Crnu Goru
ako atpl sutra potone ispod 317.- idemo ispod 300.-
Tako je. Međutim, ako ostane iznad 318 kn, TA nam kazuje da će na 450 kn.
Kad se ja budem odlučio iskrcat bit će malo veči promet.
Oprosti, Krejže, nisam te želio uvrijediti i podcijeniti tvoju količinu. [smiley]
No, svejedno, pogledaj grafiku, netko je dobro srušio cijenu na zatvaranju.
Dotičnoga bi trebalo biti sram!
To ti sve govori o zse s 70 k prometa sruši dionicu za 3 %.
Drhtavih ručica je uvijek bilo i bit će- da njih nema tada ni tradera ne bi bilo, zar ne?
Nisam još proćita godišnje izvješće….ti brodovi bi tribali biti od prije uračunati…čini mi se da će se moje dionice i dalje kiseliti do boljih dana za brodare…..
šala na stranu:
atpl je naglo krenula i došlo je do malog pregrijavanja,tako da je danas samo uzimanje malo zraka pa se ponovo krece prema gore,trenutno smo odradili 1val još nas cekaju 4 vala prema gore!!!
pozor:atpl ima dobit,manju nego u zlatna vrijemena ali ipak je dobit.
moja prognosa za dividendu: 15 kuna po dionici