PersJesus @ evo jos 3-4% + podsjetit cu te svako toliko dok ne okrene …nevjerojatno kako se uvjek nadje likova koji lupaju postove kontra trenda…. [lol] [lol] [lol]
Trend? Misliš na onaj od 3800 do 303?
Kolega ja isčitavam iz stavke 58 kvartalnog izvješća…ti mi reci gdje i koja je to stavka od miljun milja…please…ili copy paste…
[/quote]
ako zbrojiš zadržanu dobit razne rezerve i cash dobiješ oko miljardu kuna
Craig, za jednog dioničara si prilično neinformiran. Od prodaje DA je ulovljeno jedno 5-6 galebova u motor inače nula kuna. A šta misliš kad vozarine padnu nanajnižu razinu od 4 godine da su brodovi ugovoreni prije 2,5 godine jeftiniji nego danas?!
Craig, dobronamjerno, ispušit ćeš lovu s takvom nonšalancijom.
Ak ste s razlogom stavili nick Pinokio uzmite centimetar i izmjerite nos- vidjet će te da će narast par cm.
DA su sigurno dali besplatno, ako Vi tako kažete.
[/quote]
Eto se potrudi pa nađi taj podatak. Od cijene koju je DA prodana ja ti dam još 2’0%. Može?
[/quote]
Vi meni nađite da je 0 kn
PersJesus @ evo jos 3-4% + podsjetit cu te svako toliko dok ne okrene …nevjerojatno kako se uvjek nadje likova koji lupaju postove kontra trenda…. [lol] [lol] [lol]
Trend? Misliš na onaj od 3800 do 303?
[/quote]
ne ,,od 300kn pa do ….budemo vidili do kuda ide odbijanje ,promjena long trenda me ne zanima osobno…
http://www.seebiz.eu/atlantska-plovidba-bez-dividende-dobit-se-prenosi/ar-7331/
Ova 2 zrakoplova i udjel u DA su sigurno dali Pinokiju badava.
Znam ja da boli kad se proda za 300 nešto što vrijedi 2000
inače onaj podatak da su brodovi prodani za 30,2 mil kn je pogrešan.
U zadnjem izvješću piše 30,2 mil dolara.
E sad zadržana dobit + 30,2 mil dolara+ cijena za DA.
Ha,ha a cijena 350 kn
Pa ajde više daj taj podatak, a ne se s visoka obraćati nekome. Ja sam ti ponudio 20% od cijene prodaje DA.
Pa ajde više daj taj podatak, a ne se s visoka obraćati nekome. Ja sam ti ponudio 20% od cijene prodaje DA.
[/quote]
Pa dajte Vi meni da je 0 kn.
Ja samo znam da ni u ćorave babe nema džabe.
A gdje je BDI danas?
Čekam.
Ide ovo na 1200, pa nekom bilo drago ili ne, do 01.04. I to je cijena kao da je second hand proizvod. Gledam sinoć na TV gdje su mirovinci bacali lovu, u Quaestus fond, kupovali mu dionice po 100, veli škegro da sad vrijedi dionica 113, a na burzi mu je cijena 23 kune, razlika pokradena. Koja logika, nego interesantno je kako se mirovinci "brinu" za lovu namijenjenu za mirovine, kako se krade samo po osnovi mi se znamo, frendovi smo treba mi 100 milja kuna za mene i frendove daj mi ti imaš, koja nakaradna lopovska svijest, pa se čudimo da je dionica Atlanske tu di je, odavno utvrđeno da je taoc ili žrtva likova sličnih škegri, lijepo mu je Samodol rekao, ha ha ha, u rukavicama da ga čeka Remetinec. [thumbsup]
1200 bi u ovakvoj situaciji s vozarinama bila najobjektivnija.
Tko zna na koliko će se lansirat nakon izvješća, vidim da se počelo štopat na 350 – sutra u petak oko 15:30 ode to u visine- premda mi nije jasno kako to da se ne provede istraga kad cijena sune malo prije objave, u USA redovno netko odleži 15-30 god. nakon takvih manifestacija
Ide ovo na 1200, pa nekom bilo drago ili ne, do 01.04. I to je cijena kao da je second hand proizvod. Gledam sinoć na TV gdje su mirovinci bacali lovu, u Quaestus fond, kupovali mu dionice po 100, veli škegro da sad vrijedi dionica 113, a na burzi mu je cijena 23 kune, razlika pokradena. Koja logika, nego interesantno je kako se mirovinci "brinu" za lovu namijenjenu za mirovine, kako se krade samo po osnovi mi se znamo, frendovi smo treba mi 100 milja kuna za mene i frendove daj mi ti imaš, koja nakaradna lopovska svijest, pa se čudimo da je dionica Atlanske tu di je, odavno utvrđeno da je taoc ili žrtva likova sličnih škegri, lijepo mu je Samodol rekao, ha ha ha, u rukavicama da ga čeka Remetinec. [thumbsup]
1200 kn je bila prijelomna tocka za long trend nakon odbijanja od cca 500 kn 2009 god..buduci da nije probijena..trend je bio jasan…jos je to daleko…tek smo nasli 1 jacu potporu na 300 kn..