Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
kolega cash vam je negdje oko miljardu kuna mislim čak i malo više
… kad se vidi stanje keša na računu mnogima će poteć sline…
Keš na računu ATPL se topi kao čokolada na plaži!
Psi laju a bdi raste
Da, svakako, od rekordno niskog u nešto manje rekordno niski BDI.
Da bi ATPL tijekom tekuće godine ostvarivao profit, index vozarina treba porasti barem nekih 150%-200% od sadašnjih razina, a ne 1% i sl., ili? Mislim da bi ovu činjenicu nekako trebalo dojaviti Amerima kojima već mjesecima svakog dana, čitam redovito, netko na nekom blogu sugerira kako su brodari, odnosno ovaj ili onaj pojedini brodar, trenutačno "odlična prilika za kupnju"…zbog takvih napisa ljudi su bili napeti k’o puška pa su jučer histerično kupovali kad je DRYS (valjda s pravom?) skočio na vijesti o ugovorima koji nemaju veze s brodovima, ali zato imaju veze s norveškim platformama za naftu.
http://www.reuters.com/article/2012/02/06/oceanrig-idUSL4E8D677V20120206
Pa što bi Vi sad – jer je BDI sklizao da atpl proglasi bankrot?
Pa cijena je korigirana s 800 na 300 i Vi bi da to još pada :).
BDI 2008 je bio još niži a koja je ono cijena atlanske bila…
Istina mnogi su naručili brodove ali mnogi če i propast.
kolega cash vam je negdje oko miljardu kuna mislim čak i malo više
Kolega ja isčitavam iz stavke 58 kvartalnog izvješća…ti mi reci gdje i koja je to stavka od miljun milja…please…ili copy paste…
Kolega ja isčitavam iz stavke 58 kvartalnog izvješća…ti mi reci gdje i koja je to stavka od miljun milja…please…ili copy paste…
[/quote]
Znate onu od Azre ”čitaju a i to što čitaju -krive stvari čitaju” [lol] .
Fora Vam je u tome što će lovu od prodaje prikazat kao prihod, a iduće godine će te na ovu cifru koju ste iščitali pribrojit dio prihoda – možda umanjen za kakvu dividendu :).
Pogledajte izvješće za 2010 tamo Vam je u blagajni još više love nego u zadnjem kvartalnom izvješću prošle godine.
Ha,ha moj savjet Vam je umjesto da loše drukate – kupite još malo po ovoj diskontnoj cijeni jer več sutra može bit kasno.
Ako se ne varam najkasnije 15.veljače moraju objaviti izvješće za 2011. očekivanja? Vjerujem u neto dobit od app. 5miljuna dolara
Samo da podsjetim na članak:
http://www.business.hr/kompanije/atlantska-plovidba-prodala-kinezima-brodove-za-20-mil-dolara
Sad je pitanje kako je dogovoreno s kinezima isplata ali iz iskustva znam da tvrtke vole što više fakturirat pri kraju godine.
Također je pitanje koliko je love ulovljeno od prodaje udjela zračnog prometa.
Mogla bi kapnit fina lovica.
Craig, za jednog dioničara si prilično neinformiran. Od prodaje DA je ulovljeno jedno 5-6 galebova u motor inače nula kuna. A šta misliš kad vozarine padnu nanajnižu razinu od 4 godine da su brodovi ugovoreni prije 2,5 godine jeftiniji nego danas?!
Craig, dobronamjerno, ispušit ćeš lovu s takvom nonšalancijom.
Craig, za jednog dioničara si prilično neinformiran. Od prodaje DA je ulovljeno jedno 5-6 galebova u motor inače nula kuna. A šta misliš kad vozarine padnu nanajnižu razinu od 4 godine da su brodovi ugovoreni prije 2,5 godine jeftiniji nego danas?!
Ak ste s razlogom stavili nick Pinokio uzmite centimetar i izmjerite nos- vidjet će te da će narast par cm.
DA su sigurno dali besplatno, ako Vi tako kažete.
PersJesus @ evo jos 3-4% + podsjetit cu te svako toliko dok ne okrene …nevjerojatno kako se uvjek nadje likova koji lupaju postove kontra trenda…. [lol] [lol] [lol]
Ak ste s razlogom stavili nick Pinokio uzmite centimetar i izmjerite nos- vidjet će te da će narast par cm.
DA su sigurno dali besplatno, ako Vi tako kažete.
[/quote]
Eto se potrudi pa nađi taj podatak. Od cijene koju je DA prodana ja ti dam još 2’0%. Može?