Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
Poslije svake kiše i snijega izadje sunce . . dajte malo optimizma ljudi, totalno ste down .. Isss .. [bye] [wink] [smiley]
Što se tiče BDI on bi triba ohoho porasti da bi vozarine bile u plusu, ja sam se ukopa odi pri ulazu od 900 kuna i čekam li čekam…ali razne analize govore da odi nema sriće za još bar 2 godine zbog velikog broja novogradnji naročito u ovoj godini a gospodarstva kinesko i ina stagniraju….Evo brodari vani u minusu…
Ja se sićam TECHMANA na ovom i JDPL forumu…kako god je pisa tako se desilo i gore….Jednostavno ima previše brodske tonaže na tržištu…Ovo što se dešava ovih dana je logika krda….
[/quote]
ovdje se uvijek zna tko je izašao iz dionice.
pa ajmo malo drukat na dolje…
Ja se sićam TECHMANA na ovom i JDPL forumu…kako god je pisa tako se desilo i gore….Jednostavno ima previše brodske tonaže na tržištu…Ovo što se dešava ovih dana je logika krda….
[/quote]
ovdje se uvijek zna tko je izašao iz dionice.
pa ajmo malo drukat na dolje…
[/quote]
"Psi laju a karavani prolaze"
Ako je nešto jasno kao slika onda su to brodari koji ne ovise o lokalnom "drukanju" već o kretnjama na svjetskim tržištima, a tamo rast i samo rast…
Što se tiče BDI on bi triba ohoho porasti da bi vozarine bile u plusu, ja sam se ukopa odi pri ulazu od 900 kuna i čekam li čekam…ali razne analize govore da odi nema sriće za još bar 2 godine zbog velikog broja novogradnji naročito u ovoj godini a gospodarstva kinesko i ina stagniraju….Evo brodari vani u minusu…
Gledajte to kao da ste oročili novac na 2 godine s tim da će kamata biti 400 % 🙂
Vjerujem da kad izvješče izađe će se vidjet da se naš medo dobro potkožio u prijašnjim izvješčima ne vidi se prodaja brodova ni izlazak iz avionskog biznisa – kad se vidi stanje keša na računu mnogima će poteć sline, ne kupuju članovi uprave jer su blesavi.
Keš u blagajni…..dal je to stavka od oko 280 milj kuna…iz III KVARTALA….JDPL ima oko 165 milja vidljivo iz novog izvješća….
Keš u blagajni…..dal je to stavka od oko 280 milj kuna…iz III KVARTALA….JDPL ima oko 165 milja vidljivo iz novog izvješća….
Gdje Vi vidite tu stavku od 280 mil kn?