ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:16
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
74.725
1,525
47,60
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

eto ga!Neloša analiza+broker s burekom=zajebana situacija!
Vaš link

Ja se sićam TECHMANA na ovom i JDPL forumu…kako god je pisa tako se desilo i gore….Jednostavno ima previše brodske tonaže na tržištu…Ovo što se dešava ovih dana je logika krda….

Ovo što se dešava ovih dana je logika krda….

Krdo jest svakako, ali logika sigurno nije. 😀

Ovo što se dešava ovih dana je logika krda….

[/quote]
Ne kužim šta si tija reć….

Poslije svake kiše i snijega izadje sunce . . dajte malo optimizma ljudi, totalno ste down .. Isss .. [bye] [wink] [smiley]

[/quote]
[/quote]
Psi laju a bdi raste

Što se tiče BDI on bi triba ohoho porasti da bi vozarine bile u plusu, ja sam se ukopa odi pri ulazu od 900 kuna i čekam li čekam…ali razne analize govore da odi nema sriće za još bar 2 godine zbog velikog broja novogradnji naročito u ovoj godini a gospodarstva kinesko i ina stagniraju….Evo brodari vani u minusu…

Vaš link

Ja se sićam TECHMANA na ovom i JDPL forumu…kako god je pisa tako se desilo i gore….Jednostavno ima previše brodske tonaže na tržištu…Ovo što se dešava ovih dana je logika krda….
[/quote]
ovdje se uvijek zna tko je izašao iz dionice.

pa ajmo malo drukat na dolje…

Vaš link

[/quote]
ovdje se uvijek zna tko je izašao iz dionice.

pa ajmo malo drukat na dolje…
[/quote]

"Psi laju a karavani prolaze"
Ako je nešto jasno kao slika onda su to brodari koji ne ovise o lokalnom "drukanju" već o kretnjama na svjetskim tržištima, a tamo rast i samo rast…

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

Što se tiče BDI on bi triba ohoho porasti da bi vozarine bile u plusu, ja sam se ukopa odi pri ulazu od 900 kuna i čekam li čekam…ali razne analize govore da odi nema sriće za još bar 2 godine zbog velikog broja novogradnji naročito u ovoj godini a gospodarstva kinesko i ina stagniraju….Evo brodari vani u minusu…

Gledajte to kao da ste oročili novac na 2 godine s tim da će kamata biti 400 % 🙂
Vjerujem da kad izvješče izađe će se vidjet da se naš medo dobro potkožio u prijašnjim izvješčima ne vidi se prodaja brodova ni izlazak iz avionskog biznisa – kad se vidi stanje keša na računu mnogima će poteć sline, ne kupuju članovi uprave jer su blesavi.

Keš u blagajni…..dal je to stavka od oko 280 milj kuna…iz III KVARTALA….JDPL ima oko 165 milja vidljivo iz novog izvješća….

Keš u blagajni…..dal je to stavka od oko 280 milj kuna…iz III KVARTALA….JDPL ima oko 165 milja vidljivo iz novog izvješća….

Gdje Vi vidite tu stavku od 280 mil kn?

058 279,395,391 289,559,124
Zadnje Kvartalno izvješće …..

New Report

Close