ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 11:44
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
7.595
155
49,00
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Koliko je realno da bude dividenda – znam neki će reći da to ne bi bilo odgovorno od uprave ali ublažila bi bol nas malih [pray]

Pa kakav si ti to (su)vlasnik poduzeća i razuman gospodarstvenik koji sanja o neodgovornim odlukama?! Rezao bi granu na kojoj sjediš?

Gotovinu će vjerojatno upotrijebiti za nešto pametnije.
Npr. za vraćanje kredita za nove brodove i za pokrivanje gubitaka koje će isti vremenom gomilati.

Koliko je realno da bude dividenda – znam neki će reći da to ne bi bilo odgovorno od uprave ali ublažila bi bol nas malih [pray]

Pa kakav si ti to (su)vlasnik poduzeća i razuman gospodarstvenik koji sanja o neodgovornim odlukama?! Rezao bi granu na kojoj sjediš?

Npr. za vraćanje kredita za nove brodove i za pokrivanje gubitaka koje će isti vremenom gomilati.
[/quote]

Ne kažem da treba svu dobit isplatit, ali neka dividendica pa makar i simbolična – recimo na svakih 20 dionica +1, taj potez bio kao melem na rane nas dionočara.
Treba nagradit one koji vjeruju [proud]

Najbolje bi bilo kupiti vlastite dionice od CROS na ovoj smiješnoj razini, jer pitaj Boga tko će biti novi vlasnik tog osiguravajućeg društva (vjerojatno Adris). Danas su lijepo potegli i ATPL i CROS, idemo dalje [thumbsup]

…+10% ide… [tongue]

Inverter, čini mi se da su se ovi jučer malo zabunili tj. zaletjeli. [wink]

Namnožilo se na temi junačkih postova, a i inače skromni Boss nam se pohvalio kupnjom…dakle, bit će uskoro rasprodaje…

Najbolje bi bilo kupiti vlastite dionice od CROS na ovoj smiješnoj razini, jer pitaj Boga tko će biti novi vlasnik tog osiguravajućeg društva (vjerojatno Adris). Danas su lijepo potegli i ATPL i CROS, idemo dalje [thumbsup]
[/quote]

Samo je problem što i u CO/državi znaju da je ovo jako smiješna cijena. Na razini od 1000 kuna netko bi im opet trebao istresti siću od 20-ak milijuna Eura za 10% vrijednosti firme. To bi bio odličan potez za budućnost i stabilnost firme pod uvjetom da to naprave gospari iz top ten. To bi im bila prilika da se isprse. [rolleyes] [wink] [smiley] [proud]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

@ Kolega Kormilar, ja sam prodala Atlansku i prešla u Croatia osiguranje. Možete se slikati sa vašim prijedlogom od 1000 kuna za Atlansku. Ispod 2000 nema prodaje Atlanske NIKOME. [angry]

Bogatstvo je kad ne znaš koliko imaš.

Samo je problem što i u CO/državi znaju da je ovo jako smiješna cijena. Na razini od 1000 kuna netko bi im opet trebao istresti siću od 20-ak milijuna Eura za 10% vrijednosti firme. To bi bio odličan potez za budućnost i stabilnost firme pod uvjetom da to naprave gospari iz top ten. To bi im bila prilika da se isprse. [rolleyes] [wink] [smiley] [proud]

Nedavno su Relja-Vladović i Memed kupovali na razinama app. 300, no popljuvani su na forumu, premda su jasno dali do znanja da vjeruju u firmu i poslali jasnu poruku sa preporukom "buy".

Zanimljivo kako brižni novinari upozoravaju na prenatrpanost brodskog prostora i usporavanje kineskog gospodarstva:
http://www.seebiz.eu/analiticari-pad-bdi-indexa-ce-se-nastaviti-sve-upucuje-na-veliko-usporavanje-u-kini/ar-25896/
nakon jučerašnjeg rasta od 5 %, očito je malo dionica koji bi igrači kupili po diskontu.

Craig @ cisti buy signal…jos samo da erste potvrdi sa svojim negativnim analizama…. [tongue]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ha,ha ja sam naučio da treba samo radit suprotno novinskim naslovima –
kad se sjetim DLKV-a i onih silnih poslova po Poljskoj -odmah sam pobjegao glavom bez obzira prodao ekipi po 320 kn, da ne govorimo o preuzimanju CO od Adrisa pih – toliko o objektivnosti naših novinara

Ne kažem da treba svu dobit isplatit, ali neka dividendica pa makar i simbolična – recimo na svakih 20 dionica +1, taj potez bio kao melem na rane nas dionočara.
Treba nagradit one koji vjeruju [proud]

E stari moj, ne ide to tako…pa i u crkvu idu oni koji vjeruju, al još nisam čuo da ih je pop nagradio za to…nego im još sune škrabicu pod nos da daju…zato što vjeruju…. [angry]

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

Ne razumijem ljude koji ne vide da je lansirna rampa spuštena i da je samo pitanje trenutka lansiranja, bez obzira koliko to negog smetalo… [cool]

New Report

Close